reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

i ja się melduje...noc dzisiaj koszmarna, nie mogłam usnąć, budziłam się co 15 minut, ale to chyba ogólnie taka noc dziwna była bo mąż też się wiercił i mówił, że spać nie mógł...
za to odebrałam dziś wyniki na GBS i wynik ujemny :-):-) ale się ciesze bo nie będę musiała, żadnego antybiotyku brać :-)

co do rozstępów to się nie wypowiadam bo ja cała to jeden wielki rozstęp :crazy:do tego pojawiły się na brzuchu, niewielkie ale jednak są :wściekła/y: pocieszam się tylko, że z czasem zbledną i będą mnie widoczne a takie mogę je zaakceptować bo tych brzydkich czerwonych nie :angry:

reklama
Kasiulec o ty juz 39
moze pucharek ??? :rofl2:

wkleje wam photo, tak dla motywacji moze ktoras jednak sie zdecyduje ???
puchar_prezesa_kola.jpg

tak ostatnio o ubezpieczeniu tu dyskutowalysmy, wczoraj ide z dzieckiem do lekarza a tam e-wuś pokazuje ze dziecko nieubezpieczone :rofl2: system roku normalnie :-p

Gnidka gratuluję takiej pamięci! Ja to nie pamiętam co miałam na obiad tydzień temu a ty pamiętasz kto co pisał :rofl2:
Eve ty to masz atrakcje z synusiem.

Prezes jakaś nagroda za nasze męki na porodówce musi być.
edit: Kasiulec trzymam kciuki &&&&

Ostatnia edycja:
za meki ? jakie meki pojdziemy dwa razy polozna powie "przyj,przyj" i po frytkach :-p
jak sa nagrody to musza byc i kary !
za przenoszenie kara chłosty :-D ??? czy kara grzywnej ??? :-p

"przyj,przyj" i po frytkach :-p

już się nie mogę doczekać jak zapełni się nasz wątek relacji z porodu i każda opisze jak to łatwo poszło:-)\

a pucharek chętnie przyjmę, a ten suwaczek to dziwny, bo mi z terminu wychodzi, że 39 to mam w poniedziałek, a wg.USG to jutro, więc trzymam się poniedziałku, skoro od początku mówią, że mam termin na 4 lutego, ale na pucharek czekam z niecierpliwością

Ostatnia edycja:
ale Wam zazdroszczę tych objawów porodowych:baffled: U mnie nicccc nie rusza do przodu. A w poniedziałek przecież skończony 38 tydzień..Posprzątałam troszku, ale synek nie daje, bo tradycyjnie szaleje.. I brzuch boli z jednej strony, więc trzeba odpocząć i hejaaa na nowo;-)

ojoj:szok: znów skurczowo się robi, a efektów w postaci dzidzi na świecie nie ma:-p

KASIULEC powodzenia:)
AGAOD a jak Ty się czujesz?? bo z Twoich postów to wygląda jakbyś nie rodziła tylko Ci ten nasz przystojny kurier Laure przyniósł:-D

zdrówka dziewczyny:*

No a ja piorę posciel dzidzi. Wczoraj druga doszła, ale się franca tak zmieła w praniu, że nie wiem jak to wyprasuje:wściekła/y: Dla rozrywki to mi meeega słabo i co rusz to poleguje.

A nasze mamuśki jak tam?? BELLA, MARTA co słychac??
MARTUSZKA a u Ciebie co tam??

reklama
Witam
ja tylko na chwilkę, zaraz trzeba iść obiad robić.
Doczytałam tylko, że wczoraj gorąco tu było...;-) No i że Patik w szpitalu. Patik trzymam tam za Ciebie kciuki &&&& oby rozwarcie postępowało i żebyś w końcu mogła utulić swojego Jaśka:tak:

Później Was dziewczyny doczytam, bo teraz czasu brak:crazy:

Do góry