reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

hello! to znowu ja
cieszycie sie ? no widze ze tak, widze widze :-D:rofl2:

kurna co za noc ! jak zgaga odpuscila to mlay wstal i odstawial jakies harce, jego ruchy zaczynaja mnie bolec, skory mi juz brakuje :eek:

Eve ja cie nie moge czytac, musze na czas czytania ciebie tena lejdi zakladac :rofl2:

nikt nie chce tego IV miejsca ? najwiekszy z pucharow jest za czwarte wiec sie decydujcie bo im dalsze miejsce tym mniejszy pucharek bedzie ;-)

Madziku
zdrowka dla Dawidzia chcialabym zeby moja Malpa ospe przeszla przed ur Olka ale niestety aktualnie kaszle i smarczy buuuu !:eek:

Agisan
i co wystudiowalas ? ja mam imie dla twojego bobo, proste, gustowne, eleganckie, no cud miod i orzeszki ! CORTINA ! hahaha ladnie nie ??? :rofl2: jak dorosnie to bedzie dumna ze dalas jej imie prezesa :-p:-D

mam ochote na cos dobrego, fryteczki ?
ktos mnie dzis na obiad moze by zaprosil ??? :eek:

reklama
Kwasia, Cortina przyszło mi dzisiaj (po 3 tygodniach od zamówienia!!!) to mydełko do odplamiania i niestety nie pomogło na mój materac... może dlatego, że strasznie ciężko to spłukać. Najlepiej byłoby po prostu móc zdjąć ten materiał i wyprać, ale nie da rady. Przesuszyłam tylko suszarką i plamy są jaśniejsze, ale wciąż są. Nie mam do tego cierpliwości. Przewertowałam umowę z najemcą i tam jest mowa tylko o pokryciu naprawy lub wymiany wyposarzenia mieszkania, które zostało uszkodzone/zniszczone w wyniku zaniedbania. Przybrudzony materac chyba nie powinien stanowić takiego problemu? W końcu cholera używa się go codziennie i chyba normalne, że nie będzie wyglądał jak nowy. Obróciłam go na drugą stronę i nałożyłam pokrowiec ochronny wodopdoprny. Nawet nie chce myśleć jak ten materac by wyglądał jakby mi wody we śnie odeszły.

eve ty świrze :-D
annaroksana o Łukaszu myśleliśmy :-D choć to takie awaryjne wyjście u nas jeśli nie dojdziemy do porozumienia hehehe
no i nie pamiętam co miałam pisać :baffled: kurujcie się ładnie co by nie lecieć w takim stanie na porodówkę ;-)

co do karmienia to ja tam przy dwulatku biegającym obok stwierdzam, że wolałabym umyć, wyparzyć i zrobić mieszankę mm niż godzinę siedzieć z małym wisielcem... bo wtedy ten starszy jest jednak na boku... życie zweryfikuje. ja i tak się nastawiam albo na mieszane, albo tylko mm. cortina ja tam miałam zawsze wodę w termosie więc o podgrzanie się nie martwiłam. tak samo mieliśmy wodę na noc w termosie, ale na szczęście młody po miesiącu na samym mm zrezygnował z nocnego karmienia :-D

cortina zacznij myśleć o medalach za trzy pierwsze miejsca od końca :-D w końcu najbardziej wytrwałym też się coś należy!!

Gnidka moze zabieg powtorz jak bedzie lato, zaprac i wywalic jak slonce bedzie, moze za ktoryms razem pusci ! albo tak jak mowisz pokrowiec i nic nie bedzie widac ;-)

ale się chorobowo robi ;/ dużo zdrówka dla chorowitek!!! mnie na szczęście w tej ciąży choróbska omijają (odpukać) :)

strasznie mi się chce spać, do Natana w nocy biegałam bo budził się 3 razy i o 6 już pobudka, do tego jakiś ponury dzień za oknem, śniegu napadało do kolan i cały czas pada. Gdyby Natan już był całkowicie zdrowy to wzięłabym go na sanki i może bym zaczęła rodzić :))

eve no to już możesz rodzić :-):-)
a ja dzisiaj rano dostałam okropnych skurczy, już myślałam że może się zaczyna ale to jeszcze nie to bo po 3 dośc bolesnych przeszło więc dalej czekam :)

ale nuda u nas z tymi porodamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eek:

koncowka stycznia a u nas tylko 3 bobaski, jak bedzie 1.02 moze zaczniemy zbiorowe rodzenia ? albo codziennie ktoras ?
prosze sie zapisywac :rofl2:
1.02 rodzi ...
2.02 rodzi ...
3.02 rodzi ...
4.02 rodzi ...
5.02 rodzi ...
6.02 rodzi ...
7.02 rodzi ...
8.02 rodzi PREZES CORTINA ! :rofl2::-D:laugh2::eek::rolleyes::oo::ninja2:

itd :rofl2:

eh dziewczyny jakoś nie mogę się wbić do dyskusji z Wami :/ tak bym sobie popisała ale nie wiem... eh ostatnio mam takiego lenia... leniwiec ze mnie straszny :/ cały czas bym tylko spała albo leżała :/
o właśnie był u mnie kurier z kolagenem :) dziś wieczorem zaczynamy stosowanie, mam ogromną nadzieję że pomoże, bo brzuch coraz paskudniej wygląda ;(
oglądam właśnie 'świat według dziecka' na tvn style, masakra co za dziecko.... krzyczy do mamy 'zamknij się je**na matko!' :szok::szok::szok:
zaraz idę się pięknić na wizytę, kupiłam w tym celu nawet większe lusterko :-p

miłego dnia lutówki!

wstałam i zabrałam się ostro za naukę więc czas zleciał szybciutko

dostałam tel że nasze łóżeczko jest do odebrania:) mąż podjedzie w sobotę.

torby spakowane już dawno... jedna moja druga synka. żadnych zapasów. mąż będzie wszystko dowoził na bieżąco w razie potrzeby.

pachnie obiad... krupniczek:)

reklama
Witam:*
Ale się uśmiałam czytajac Wasze wpisy:-D kopniete jesteście:-p

Kto mnie dziś na obiad zaprosi?? Nie mam weny jeśc tego, co ugotowałam... zjadłam herbatniki i popiłam mlekiem:szok: Ciekawe kiedy zgagulec odwiedzi.... nooooo jeśc mi się chce:p

Wszystkim chorowitką zdrówka życzę:* Mnie odpukac nic jeszcze nie zbiera...oprócz głodu oczywiście:-D

EVE a Ty cc będziesz miec??
witam nową mamuśkę:)

Do góry