Siemka!
Ileż to przespana noc może zdziałać dobrego! Kładłam się zła na cały świat, cała obolała i w ogóle jakaś do doopki, a wstałam w iście szampańskim nastroju! Oby tak dalej.
Witam nowa mamusię! Skądinąd wiadomo (wiadomo?), że jestem zastępca prezesa, więc z chęcią pierwszy piękny i wypolerowany puchar bym z rąk
Cortinki odebrała :-) także szu szu, bo ja w kolejce jestem
Chorowitkom zdrówka życzę! U nas w szpitalu od stycznia jest zakaz odwiedzin z powodu panującej infekcji grypy, więc się śmiałyśmy z dziewczynami w pokoju, że nawet nas na poród nie będą wpuszczać :-)
ostrzegam, że będzie długo, bo mam wenę, więc jak się której nie chce czytać to poszukać swojego wytłuszczonego imienia, ewentualnie pominąć post :-) Ten raz wybaczę
Kwasia weź mi też coś ładnego zrób, co? Żul Eve mieć pieniążki i godnie zapłacić. Takie ładne uszyte imię mi się marzy
Spójrz w moje maślane oczka
Zobacz załącznik 533901 i łodezwij się na priv :-)
Martuszka jak w kurorcie? Odnośnie jedzenia to Ci powiem, że i tak dobrze u Was karmią - chociaż wiem, że brzmi to niezbyt pocieszająco
U mnie w szpitalu na śniadanie jest bułka zwykła, ale wielkości kajzerki, która swoją świeżością z nóg nie zwala i mikroskopijna kosteczka masła. Plus oczywiście gorzka herbata, która zostawia na szklance zielony osad - ja jej nie piłam
Gosiu na problem z imieniem mogę zastosować metodę
Annyroksany i zaproponować imię mojego małża - Maciej :-) a tak szczerze to nie zazdroszczę
Poli współczuję kłopotów i mam nadzieję, że wszystko się szybko poukłada!
Nacik podziel się oscypkiem!
I całe szczęście, że ten wjazd w doopkę nie był groźny! Jak mały się rusza to powinno być ok,ale gdyby coś Cię zaniepokoiło to na IP.
Ania a u was w szpitalu nie podają maleństwu mleka jak mama na początku ma za mało pokarmu? Trzeba mieć swoje?
Gnidka oby Ci się szybko poprawiło! Trzymam &&&&
Bella ja nic nie mogę doradzić odnośnie karmienia
Teraz może mi się fajnie mówić, że musisz być dzielna i dasz radę, ale życie swoje zweryfikuje. Ja bardzo chcę karmić, ale czy mi się uda to chyba najstarsi górale nie wiedzą !
Dreamuś zobacz co dla Ciebie znalazłam! do wyboru do koloru i nawet niedrogo wyjdzie :-)
beret BERET CZAPKA P R O M O C J A (2968687839) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smoniczka jeszcze ja, jeszcze ja chodzę do SR :-) Wiesz, że teraz mamy szansę na najszybsze rozpakowanie? Podobno ostatni będą pierwszymi
Nadika, Patik nie rodzicie sobie może cichaczem?
Aniołeczku wiem, ze to nie moja sprawa, ale proszę powiedz mi jak chcesz pracować w przedszkolu skoro mówisz, że masz taką wadę wzroku, że nie jesteś w stanie się sama zająć dzieckiem? Przecież w przedszkolu tych dzieci będzie ździebko więcej i jakby troszkę bardziej ruchliwe niż Twoje własne na początku
Cortino! Prezesie! Nieopisana radość ogarnęła mnie z samego rana (ok.11;-)) gdym zauważyła jak świetnie wywiązujesz się z powierzonych Ci obowiązków! Mam na myśli oczywiście nocne kontrole. Oby tak dalej, a może jednak poskładamy się z lutuffkami na to porsche. Tylko model sobie wybierz
P.s. Jesteś troche jak Czak Noris! On nie śpi, on czuwa
A ja byłam wczoraj u lekarza (sprawozdanie w odpowiednim wątku) i powiem w skrócie, że nie mam tego GBS-a, ani krążka też nie mam :-):-) Samo wyciąganie do najprzyjemniejszych nie należało (moja mina w trakcie mniej więcej taka
), ale dałam radę!
Wiadomo, że równowaga w przyrodzie musi być, a więc skoro dwóch rzeczy nie mam - dwie muszę mieć! Pierwszą jest rozwarcie, a drugą
spakowana torba
Także ten teges, ale muszę się wziąć za mycie klatki schodowej, szorowanie podłóg i okien w całym bloku cobym się na ten puchar prezesa załapała!
Wpadnę potem! Si ju oreczki!