reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Dziewczynki! Toż to przecież środek dnia!

kwasia napisz mi dokładnie co byś chciała w zamian :-D bo ja owca bardzo chętnie!;-)

reklama
Gosia, czuje sie byle jak. Dużo piję a mało sikam, a może mi sie wydaje. Musze sie obserwować, nerka mnie czasem boli, ale nie tak jak dzisiaj rano, więc nie panikuję. Widze, że sie poprawia, ale bardzo powoli.
A myślałam o Tobie ostatnio własnie, że imienia jeszcze nie wybraliście... serio nic wam do głowy nie przychodzi? Może jakieś irlandzkie? :-D tak na pamiątkę - i już do końca będziesz pamiętać, że pół życia tu spędziłaś :tak:

Również witam nową mamusię ;-)

O sowa brafiterka ma czuwanie :-D

Obudziła mnie zgaga wrrrr kajzerka na kolacje była złym pomysłem, wiedziałam że za to zapłacę :-p

większość pisze w dzień, a ja nocny marek :-D

czy ktoś jeszcze poza nami nie ma wybranego imienia do dziecka? :szok:

towarzyszka Agisan z hasbendem swoim do ładu i składu dojść nie moze i ma bezimmienne bobo w brzuchu :-D chociaz produkcja postow jej ostatnio spadla i moja Magda Gesler tego wątku zamilkła moze namiętnie czyta kalendarz tudzież skarbczyk imion ? :eek: albooooo walczy o IV i robi wszystko żeby urodzić :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie sówki i spioszki

Debatujecie jak szalone :-D

Bella - pewnie początki nigdy nie są łatwe, ale trzymam kciuki,że jakoś wspólnie system karmień wypracujecie troszkę cyc troszkę mm

Gnidka - zdróweczka

Co do torby to ja raczej tez w 2 muszę się upchnąć bo jeszcze ciuszki dla malca a w 1 nie wejdzie wsio.

Jeszcze mleczko biorę dla dzidzi w razie jak by nie było pokarmu a mały głodomorek mi się darł pół dnia nie będzie bo z rozpaczy matka oknem wyskoczy.

Bebilon HA 1 płyn początkowy 24 x 90ml ZESTAW | Żywność dla dzieci \ Mleka modyfikowane \ Mleka modyfikowane początkowe 1 | aptekadziecka.pl - wyspecjalizowana apteka dla dziecka i mamy o takie mamy na początek gotowce do szpitala czy na wrazie jak mama wyskoczy gdzieś a tata zostanie z bejbe sam a bejbe będzie głodne.

Dziś wizytujemy i spac nie mogłam ehhh za godzinę wyruszamy bo droga daleka a nie wiadomo jak na drodze warunki a ja na BB zamiast jeść ogarnąć się i pakować prowiant :rofl2:

Miłego dnia wam.

Do góry