reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

kwasia oddaj mi owca! zapłace! ja chce OWCA! plizzzzzzzz....!!!!:tak::-D

Nową mamusie również witam :-D

Ja poprasowałam trochę i też będę się przepakowywała tylko torbę w Ikei sobie kupię bo jest taniej. I mała torba będzie dla młodego bo ja mam ubranka dla niego i inne dziwne rzeczy. Jeszcze muszę zkitrać poduszkę do karmienia i rożek :-p
W przyszłym tyg kupujemy regał i w końcu pochowam swoje rzeczy :tak:

reklama
juz ci mowila ze Smoniczka udziela porad brafiterskich calkiem tanio :rofl2::happy::tak::-D

prezesie - gdzie ja takie berety dostanę, he?

odbija mi! właśnie stwierdziłam, że jutro małż przestawi łóżeczko, bo jednak mi nie pasuje. Zanim urodzę, to chyba zdążę zrobić remont generalny! Nie umiem tak siedzieć w domu i czekać!wrrrrrr:angry:
jeszcze tydzień i mogę komuś pomyć okna i potrzepać dywany!

hej krejzole!
witam nową mamuśke :tak: widzę, że Twoje córy miały imponujące rozmiary przy porodzie :)
nie mam ostatnio czasu :/ tzn mam ale wtedy leniu****e hehe
gnidka jak się czujesz? obyś nie musiała wracać do szpitala
zdrówka dla wszystkich
bella podziwiam! ja bym już to karmienie odpuściła... trzymaj się :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry