magdabb
Fanka BB :)
mamy chustowe!! jak ubieracie maluszki jak na polu jest kolo 16-20c???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupuje eko - polskie mlyny chyba - i na wodzie robię, potem zamykam w pojemniku aventa i wyparzam - to mam na 2 dni.. dodaje pol łyżeczki na posiłek, nawet tego nie czuć. Jak mi przyjdzie nowy parowar to w parowarze bede pichcić bo z pojemniczkami zamówiłam.mitra a jaką tą mannę masz? Ja zawsze myślałam że mannę to trzeba na mleku zagotować.A jak to się ma do dosypywania do marchewki np?? Kurcze głupia już jestem odnośnie tego glutenu...
a może młyny wodne?
znalazłam taką na necie, właśnie eko ale z młynów wodnych ;p hehe google wszystko znajdzie;p
susi faceci :///
cyśka a mój Adaś na chrzcinkach w kościele zapłakal na początku ale ciut bo chciał spać. włożylismy go do wózka i spał, potem ksiadz go wodą obudzil, ale po całym obrzędzie znow trafil do wózka
dopiero mocno rozryczał sie na sali bo chciał bardzo jeść
ja kupiłam na początek 1 marchewkę HIPP, sok marchwiowy Hipp, jabłuszko Hipp, soczki z jabłuszek i soczki ze sliwek, ziemniaczek+dynia, ziemniaczek+szpinak, kremik jarzynowy (ziemniak+groszek+kalariorek+marchewka (ale to na przyszlość), ppodgrzewam ciut w kąpieli wodnej w osobnej miseczce a reszte zakrecam w sloiczku i przechowuje zamkniety 48h w lodówce, uzywam plastikowej lzeczki
munie ja też chciałabym zdrowo odżywiać Adama a z pewnością nie chcę go roztyć i nauczyć jeść słodycze, póki co daje mu wode do picia, sok wypija z marchwi, i wprowadzam warzywa i owoce, ale to dopiero 9 dni wiec po troszku powoli do celu
Flower nie ma chyba rady, co zrobić by dziecko się nie budziło... ja daję smoczek na noc, i moj synek sam ustalil ze od 21 śpi do 5 rano, widac Twóje dziecko potrzebuje jesc czesto, przecież gieniusia też tak wstaje, nie umiem Ci pomóc.
ja Hippa kupiłam bez problemu, teraz nawet w biedronce była akcja hipp i bobovita
ostatnio dużo chodzę między pólkami z żywnością dla maluchów i jestem przerażona, kaszka mleczno ryzowa z cukrem i owocami (niewiadomego pochodzenia) dla mnie to taki fast food
przemyślałam ten sinlac i postanowilam ze 1/tydzien Adam dostanie ja do jedzonka
tylko sa 2 sprzeczne info na opokowaniu, jedna żeby zużyć w 6 tyg a druga po otwarciu saszetki w 14 dni :/