reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Ja mam nastroj hmm wlasciwie nie nastroj tylko jakies mega cisnienie:-D I to w dodatku wszystko przez was:-p
Jak caly czas myslalam ,ze do porodu jeszcze hoho tak teraz nagle ruszylam z kopyta. Malz wlasnie szykuje pokoj do malowania. Ja chcialam jutro pojechac i kupic w tej hurtowni rozne *******ki ale dzieciaki pokasluja dalej i siedza w domu a z nimi tam nie podolam. Musze cierpliwie czekac az do przedszkola pojda:dry: No i jeszcze 6go robimy urodzinki dla mojego mlodszego Tosia. Dumam co zrobic dobrego , szybkiego i jednoczesnie wykwintnego bo bedzie nasz kolega z Anglii (jest szefem kuchni w restauracji) Zawsze mam stresa jak mu daje jesc:-D

reklama
Witajcie kochane w Nowym Roczku, dziekuje wszystkim za cieplutkie slowa :-*

Dee mnie sie brzusio dwa razy opuscil tuz przed porodem, i to klucie... mnie niepokoi wejdz moze na IP zeby zerkneli co tam sie dzieje, lepiej dmuchac na zimne i niech sobie mysla ze panikujesz, masz prawo do tego ;-).

Jeszcze raz wszystkiego Naj w Nowym Roku:-)

Kochane witam w Nowym Roku:-)
Aneczko co do menu to zajrzyj może na blog naszej Edyty ja dużo przepisów od niej podkradłam;-)
Myszko oby udało się dociec prawdy
Mama długo Twój synek wytrzymał moja mała odpadła po 22, my posiedzieliśmy przed tv do 2, ale pospaliśmy dzisiaj do 10:-p
Ja ostatnio mam kiepski nastój cięgle mnie coś denerwuje, poza tym tu mnie strzyka, tam mnie kłuje ech w poprzedniej ciąży czułam się rewelacyjnie a teraz jak kaleka:sorry:Dzisiaj muszę się zebra w sobie skoro jaki Nowy Rok taki cała rok:-D

Witam w nowym roku:-D
MYSZKA Tobie zyczę aby ten rok przyniósl tak jak i nam małą kruszynkę.
BLIZNAK trzymamy kciuki za Ciebie.
ANECZKA widzę że i Ty bedziesz miec 3 bobaska bedziemy się wspierac w wychowywaniu gromadki.
DEE ja mam takie kłucia w dole brzucha juz od jakiegos czsu i nic się niedzieje oby u Ciebie tez tak było
Wiecie co ja juz odetchnełam z ulga bo po moich przeżyciach bałam się że urodzę jeszcze w 2011 r.
My tez sylwestra spedziliśmy w domku pół godziny przed północa zdrzemnełam się a potem podziwiałam fajerwerki z okna a M niestety przespał godzinę 00:-):no: A i miałam troszke stresa bo moja młodzież była pierwszy raz na imprezie z kolegami ale spoko cały czas był pod telefonem narazie mam do niego zaufanie.Boję sie jednak sytuacji że opieka nad małym tak mnie pochłonie że przez to niedopilnuje młodego eh..

Witam w Nowym Roku!!! Miła niespodzianka wczoraj mnie czekała, wpadła koleżanka z chłopakiem dotrzymać mi towarzystwa :-D. Pośmialiśmy się, pogadaliśmy :-). Tylko nocka nie za fajna... :-( całą noc miałam koszmary!!! :eek: Że mi wody już odeszły, pojechałam do szpitala, urodziłam Juniorka, zabrali mi go, bo taki malutki był... I że lekarz powiedział, że niewiadomo, czy przeżyje i cała się zapłakana obudziłam... Dobrze, że to tylko sen...
Coś mnie tak jakoś brzuszek pobolewa dzisiaj, nie wiem, może z tego stresu.

Geniusia nie jesteście sami, my tak pilnowaliśmy, że było za 3 północ, a później już minuta po :szok: a pilnowało 10 osób, no i odliczaliśmy na własną rękę ;-)

Witam popoludniowo.Jeszcze troszke udalo mi sie pospac, wiec juz lepiej sie czuje, choc i tak przez ta pobudke czuje sie jakbym to ja wczoraj pila.
Ale moj m dzisiaj po tej przymusowej pobudce, zablysnol bo stwierdzil ze my jestesmy starsi o rok, a dzidzia dzieki wczorajszej nocy jest o rok mlodsza.:-D no i musze mu przyznac racje.

reklama
Dee mi mama wczoraj też powiedziała, że brzuch mi się opuścił, z resztą sama czuję, bo już mi cycki na brzuchu nie leżą:-p ale w poprzedniej ciąży też mi szybko opadł, a urodziłam tydzień po terminie, więc nie stresuję się tak bardzo !!
Młoda coraz mocniej się rozciąga, a tak ją ostatnio chwaliłam, że taka spokojna, chyba zapeszyłam;-)

Do mojego M chyba dotarło, że już niedługo pojawi się druga dzidzia, bo już mi organizuje kiedy bierzemy się za szykowanie kącika dla córci :-) Już się bałam, że tak do końca będzie taki spokojny i nie przejmujący się niczym !
Jutro przygotuję mieszkanko na kolędę, we wtorek kolęda i od środy zaczniemy ostre przygotowywanie do przyjęcia nowego członka rodziny :happy2: Ciekawe, jak moja Malutka będzie wyglądać ??!! Muszę jeszcze podjechać do pracy podbić legitymacje i załatwić sobie zaświadczenie o ubezpieczeniu do szpitala.

Do góry