Galwaygirl fajowy twoj dzidziuss moj nielubi paparazzi i jak tytlko biore aparat zeby go nagrac to sie uciszaaa
Sencylia no ja sobie darowalam woskowanie gdyz niestety juz mi niewygodnie a sama sie woskowalam a na nogach nie chce sie teraz woskowac bo skorwa rozciagnieta wszedzie i niechce zeby mi naczynka popekaly no i jakie inne licho sie zrobiloo ale powpieram woskowanie rewelacjaaaaa
Gieniusia zycze Ci duzo zdrowkaaa no i duzo cierpliwosci dla mezaaa buziakiiiii
Mitra a to dobre "ciazowe obkurczenie komorek mozgowych" hahahahahah
Cyska u nas w angli nie robia lewatywy niestety
wiec bede musiala sama zrobic jak zdazeee
Munie dobrze masz z mezusiem moj jedynie mi obetnie pazurkiii no i juz niedlugo bedzie musial pomoc w goleniuuuu
narazie sie tym nieprzejmuje bo u mnie tak jak i u
Dagrab tez posuchaaa hahaha
Mama2006 kochana no bedzie nam smutno b4ez Ciebie wiec szybko cos kombinuj abys do nas pisala no i oczywiscie chce Ci zlozyc najszczersze zyczenia z okazji imieninek baw sie dobrzeeee
Renatka.Wawa. kochana zdroeczka kuruj sie tam
MamaNiki fajiowo ze wkoncu masz zamontowany ten porzewijak ja dopiero zaczynam za tydzien jakis pokoik dla malegoooo juz sie tak doczekac nie mogeee a w czasie sylewestra lacze sie z wami tez bede w domciuuuuu buziolki dla Ciebie i Nikolkiii
Hooba maszracje OBY DO LUTEGOOO i bedzie lzej
Kitek81 super ze sie odezwalas juz sie martwilysmy
Ale mnie maly kopie po zebrach przeciez zaraz umre z boluuuuuuuuuuuuuu aucccccccc ojjjjj ja juz chce koniec choc pewnie bedzie mi brakowac brzusiaaa jak juz bedzie po,jutro dzien luzu bo maz pracuje a ja sama nie bede przewozic rzeczy dopiero w sobote juz wszystko zwieziemy bo wana maz pozycza i na jeden raz przewieziemy wszystko a pozniej juz tylko rozpakowywanie i sprzatanko powoli co by porodu nieprzyspieszyc ,zmykam laleczki buziaki i milej i wyspanej nocki muaaaaa