reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

patrysiowa, chyba mnie z kims pomylilas :-) dziekuje bardzo :-)
do lekarza powinnam zapisac sie tak za dwa tyg?? :tak:

reklama
To i ja się niesmiało dołącze:) pierwszy pozytywny test wyszedł wczoraj...bladzioch, dzis rano już wyrazne grube kreski:) Bardzo sie ciesze i bardzo się boje...to moja pierwsza ciąza wiec obaw tysiące...
Soglam fajnie ze jestes tu ze mną;) mam nadzieję ze oby dwie bedziemy tu do końca:)
bardzo tez licze ze watek sie rozwinie, mam przybedzie, a tematów bedzie od groma jak na innych watkach przyszłych mam:)

buuu, a ja rano zebrałam mocz do słoiczka, poleciałam, po test zrobiłam i znowu nic!!
Ale może za wcześnie..dzisiaj jest 29 dzień cyklu.. cycole są wielkie, bolą.. podbrzusze boli od tygodnia a dzisiaj doszedł ból prawego jajnika. już nic nie kumam
chyba na krew pójdę bo już za dużo na testy wydałam..

Hej, witam wszystkie przyszłe mamy :) i jeśli moge to z miłą chęcią się dołączę.
Test pierwszy raz robiłam tydzień temu i był negatywny, we czwartek coś mnie tknęło i zrobiłam kolejny i był upragnione dwie kreseczki.
Dziś dla pewności byłam u swojego lekarza i potwierdził. Termin mam na początek lutego.
I żeby było śmieśniej dziś mój synek obchodzi roczek :-)

Witam wszystkie mamusie.
Jak tam wasze samopoczucie ? Ja dopiero w tej 3 ciąży poczułam co to zahcianki ciagle cos mi sie chce dziwnego do jedzenia..

Weronika ja mam synka który ma rok i trzy miesiące ;)

A mój pięcioletni syn Cezary rozmawiał dziś z brzuszkiem i stwierdził ze ten powiedział mu po angielsku że dzidziuś będzie chłopcem hha ha ha

Jakoś niemoge go sobie wyobrazić w zerówce od września

Cześć Dziewczyny,

Każdej z Was gorąco gratuluje szczęścia jakie Was spotkało. I równie radośnie chce się pochwalić że jestem jedną z Was :D

Według moich obliczeń termin mam na 10 Lutego. Byłam dziś na pierwszej wizycie ale jeszcze nie było widać mojej fasolki wyczekiwanej.

Usg co do dnia wyliczyło wiek ciąży: 4 tygodnie i 6 dni. I tu od razu mam pytanie bo moja gin liczyła zupełnie inaczej niż ja: Czy w takim razie jutro zaczyna mi się piąty czy szósty tydzień?????

Generalnie czuje się fantastycznie. Nie mam żadnych dolegliwości a mój biust wygląda fantastycznie :D !!! Na razie cicho sza nikt nic nie wie. Mój narzeczony wraca do kraju dopiero za 3 tygodnie i do tej pory muszę trzymać to w tajemnicy, bo chce żeby dowiedział się pierwszy. A mam ochote biegac po mieście i krzyczeć "jestem w ciąży!!!! "

Witam dziewczyny, dopiero teraz do Was trafiłam i już widzę znajome nicki:-)
Według moich obliczeń około 5 tygodnia ciąży. Pierwszy test robiony w 25dc przy cyklach 29 dniowych i o dziwo pozytywny. Dziś jest 35 dc i jutro wizyta u P ginki:-)
Mam nadzieję że wszystkie bez problemów dotrwamy do lutego. Według internetowych kalkulatorów termin na 8.02.2012

haha :) a to dobre. Vanilia Co do dnia tak jak ja :) Ostatnia miesiączka 3 maja?

Ja już się śmieje , że mój bobas to będzie taka pamiątka z wakacji bo zrobiliśmy naszą fasolinkę... w Paryżu :)

reklama
Ja nadal plamię...jest to taka brązowa wydzielina...trzymajcie kciuki, żeby wszystko się pozytywnie zakończyło. Jestem pod kontrolą lekarza, badania porobione...beta ponad 4 tysiące, progesteron wysoki,więc nie wiadomo jaka jest przyczyna:baffled:...
Czy już też nie możecie doczekać się uwypukleń na brzuszkach?Macie jakieś przeczucia co do płci?Wiem, że to początek, ale pewnie każda z Nas miała już jakies przeczycia czy myśli...

Ostatnia edycja:
Do góry