reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Olcia, czekac nie musisz do porodu - samo zalozenie sprawy to jedno, a potem czekanie na pierwsze postanowienie sadu to kolejny czas - jak malenstwo sie urodzi nie bedziesz miala ani czasu ani sily latac po sądach - jak znasz miejsce gdzie aktualnie przebywa ojciec dziecka to dzialaj - na naszym forum jest watek porady prawnika - ja czesto czytam go z ciekawosci, ale wiele kobiet jest w takiej sytuacji jak Ty i z pewnoscia znajdziesz tam porady :) dziecko jest wspolne - koszty trzeba dzielic pol na pol

reklama
Munie- sęk w tym, że sąd też doskonale wie, gdzie przebywa, bo sam go tam osadził :-). Tylko to daleko... Nie wiem, czy takie pismo można złożyć drogą korespondencyjną, bo jak trzeba osobiście, to niestety będę musiała czekać... Nie dam rady teraz jechać taki kawał drogi.

Dzien dobry:)
Ja mam takie poza swiateczne pytanie :p
Zrobiła mi sie krostka na jezyku tzw pypeć byłam w aptece i nic mi nie polecili. Wiecie moze jak pozbyc sie tego?
Jest na samym koncu jezyka i sprawia taki bol, że spac nie moge i utrzymuje sie juz od 3 dni. Koszmar :(

ja uzywam sachol maść kupisz w aptece ;-)

Olcia powierdzam slowa przedmowczyni zabezpiecz sie i tak jak mowisz idz do tego radcy prawnegoooo ,jak facet umial zrobic to tez niech umie placic za toooo to jego zasrany obowiazek,trzymam za Ciebie kochaniutka kciukiii aby wszystko sie udalo jak najlepiej
Isia lacze sie z Toba w bolu wredna bestia z tego psa ale co mu sie dziwic jak caly czas na zamknieciu i z obraza na pysku stworzenie glupieje winna tylko iwylacznie wlascicieliiii
Krisowa trzymam caly czas kciukiiiii i mysle o Tobie rowniez
MamaNiki to dobrze ze juz Ci troche lepije kuruj sie i niedawaj sie wrednemu chorobsku
MoniaN GRATULACJEEEEEEE teraz czekamy na zdjecia uroczych szkrabkowww CIOCIE bb czekaja

Witajcie lutówki poświątecznie. Ech, noc była ciężka, za mało było w dzień leżenia a za dużo siedzenia i kręgosłup dał o sobie znać. Powoli dochodzę do siebie. Tylko coś wstać mi się nie chce, chyba pozwolę sobie dziś na dłuższe lenistwo po kocykiem. No i wzięłam się za poszukiwania pościeli do łóżeczka, niestety nie mogę znaleźć nic coby mi w 100% odpowiadało. Muszę luknąć na wątek zakupowy co Wy fajnego kupiłyście, może coś mnie zainspiruje.

ania83- tych poscielek jest tyle na allegro, ze ciezko sie zdecydowac:)

kurcze to moje przeziebienie to coraz gorsze jest:/ dzisiaj to chyba sie juz czosnku najem... cos mnie brzuch pobolewa z tego napinania sie jak smarkam lub kaszle:((

magdbabb oj jest ale zestawy jakoś mi nie odpowiadają, nie mają tych elementów, które chciałabym mieć.

A tak apropo to MoniaN wyprzedziła nam nawet styczniówki z rozpakowaniem. Monia dużo zdrówka dla synków, niech szybko przybierają na wadze abyście mogli jak najprędzej być razem w domu.

magdabb- ja sie juz o wiele lepiej czuje,az sie dziwie, mam jeszcze katar ale bardzo sporadycznie,kaszel tak samo, wiec to nie jest uciazliwe.
Tobie tez tego zycze, szybko wracaj do zdrowka.
Krisowa sie odzywala??
ani83- wiem cos o poszukiwianiu poscieli, u mnie rodzinka sie nabijala, bo ja poscieli szukalam dwa miesiace, bo wlasnie zawsze cos mi nie odpowiadalo :-D
OlciaLolcia- no to masz nieciekawa sytuacje, ale walcz o swoje, a raczej o to co dzidzi od Taty sie nalezy.A dac rade- napewno dasz, z tego co piszesz to silna z Ciebie dziewczyna, tym bardziej ze masz u swojego boku rodzinke.
Zaraz sie zwijam do moich rodziców bo siostra jeszcze dzisiaj jest.
Ja dzisiaj w miare nocke mialam, czesto do wc wstawalam no i juz strasznie boki mnie bolaly wiec musialam zmieniac pozycje, jak sie polozylam na prawym to myslalam ze mala chce wyjsc bokiem, chyba jej niewygodnie sie zrobilo bo sie roooooooozciaaaagla jak nigdy.
Milego dnia zycze.

reklama
dagrab- czym sie kurujesz?? dobrze, ze juz sie lepiej czujesz:)
ja to jeszcze sobie posiedze w domu, a trzyma mnie juz tydzien:/ no i 3 stycznia mam wizyte a tu badania jeszcze nie zrobione:(( nie wiem czy infekcja nie zmienia wynikow, poza tym nie chce wychodzic jeszcze na pole...

Do góry