Ha ha ha ja to samo powiedzialam zeby przyblizyc termin rozeznaia -por roku bo za 9 miesiecy to dla niej nic nie znaczylo ale jak powiedzialam o zimie to juz predzej przyblizony miala termin , a ze sniegu w anglii nie ma narazie to tak nie meczy ...ale ostatnio w sobote rano padal ale co spadl przez ranek roztopil sie a dlaczego pobolewa Cie brzuch ?Witam.
MAMUSIA BLANECZKI moja córcia też pyta kiedy bedzie dzidziuś jeszcze jesienia powiedzialam jej że w zimie kiedy spadnie śnieg.Kilka dni temu napadało śniegu i znowu zaczęły się pytania.
A ja dalej źle się czuję brzuch pobolewa,niestety leżec bez przerwy niemogę bo niemam nikogo do pomocy.
Aha przepraszam dopiero zobaczylam suwaczek oj tak to jeszcze ze maly w porownaniu do mojego 4latka. Bardzo to imie mi sie podoba i nie wyobrazam sobie dzis zeby Blancia miala jakos inaczej na imie trafilam w 100 % z jej imieniem tylko myslelismy jak pisane ma byc Blanka czy BlancaMamusia Blaneczki- chyba średnio go ten brzuch interesuje hehe a nie pyta bo mówić nie umie :-) ps. moja córeczka też będzie miała na imię Blanka.
Podziwiam Cie ze tak szybko sie zdecydowalas ...serio;-)
Tak mieszkam w Anglii U nas tak samo My mamy bardzo duzy problem z imieniem ale nasza mlodsza chce by mial na imie Jessica i Mnie tez sie podoba a M nic narazie nie mowi ze stanowczo nie ..ale jakos specjalnie jeszcze nie uzywamy tego imieniaMamusiu Blaneczki, widze, ze Ty tez za granica? u nas tez ciaze prowadzi polozna, do gina sie chodzi tylko jak sie ma problemy albo wskazania medyczne i jedynie ze skierowaniem od domowego badz wlasnie poloznej... przez cala ciaze nie ma ani jednego badania "dowcipnego" ;-) a jakie Wy imie wybraliscie?
Bo pewnie wszystko sie okaze jak juz sie urodzi i sie je zobaczy to malenstwo tak jak z Blaneczka bylo