Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja właśnie zapisałam się na wizytę 7 lipca i mam cichą nadzieje ze zobaczę już serduszko!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki dziewczynki. ciezarna kolezanka mnie troszke uspokoila,ze tez miala takie plamienia pojechala do szpitala i tam ja uswiadomili, ze tak moze sie stac. Po czym dostala proszki na podtrzymanie ciazy..termin ma na koniec sierpnia wiec mam dobre mysli w glowie, choc pewna czesc mnie sie martwi. Nasz Babelek tak latwo sie nie podda!
mama2006 tez mam 27 lat, więc możemy stworzyc klub dwuosobowy ;-)
Chociaż wydaje mi się, że jeszcze kilka dziewczyn było w naszym wieku.
....i jak tu się nie bać.... teraz to już zupełnie cała jestem w nerwach....widziałam pęcherzyk, lekarz mowil ze wszystko wyglada ok, al mam leżeć...co ma być to będzie...dobrze mi zrobi ta beta, jak bedzie duża to mocno poniesie mnie na duchui troche spokojniej bede czekać do tego 30 czerwca...W końcu kazda ciąza jest inna i musze mieć nadzieję....ze u mnie wszystko dobrze...
Dziewczyny, jestem po wizycie u mojego gina i jestem mega szczesliwa - widzialam nasze dzieciatko i bijace serduszko na ta chwile nic mi wiecej nie potrzeba
an oto moja kruszynka :-) zdjecie z przedwczoraj:-)
Dziewczynki :-( jade dzis na zelazna po pracy. Plamie nawet podczas siusiania. wole to sprawdzic. strasznie sie boje, bo przeciez wczoraj rokowania byly piekne :-( nic mnie nie boli jednak chcialabym wiedziec czy to podraznienie po usg czy cos powaznego z babelkiem :-(