reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

ani z mojego doswiadczenia, radze powiedziec corce ze bedzie miala braciszka a nie siostrzyczke.jesli macie pewnosc 100% to nie ma co malej zwodzic.mnie tak rodzice zwodzili cala ciaze, choc wtedy nie bylo usg i nie znali plci, ale nie wyprowadzali mnie z bledu jak mowilam ze napewno bedzie to siostra, wymyslilam nawet dla niej imie.i jak sie okazalo ze brat to przeszlam niezle rozczarowanie, trudno mi bylo potem nawiazac z nim wiez,a mialam wtedy 5 lat.
devi moj tez 2 dni kiepsko sie poruszal i cala w nerwach juz bylam a dzis juz fajnie sie rusza.wiec te bobaski chyba tak maja, moze jednego dnia malo spia a potem odsypiaja 2 dni.

reklama
Moja laleczka dała o sobie znać nawet to nagrałam,bo pierwszy raz tak brzuch mi się ruszał :-p
Pojechałam do pracy, okazało się, że nie ma zbyt wiele pracy. Postanowiłam nie męczyć siebie i małej. Zadzwoniłam do menadżerki - miała wyłączony telefon, więc napisałam jej smsa, że jadę do domu i jutro idę do lekarza.
Już jestem w domku i jest mi dobrze. Muszę się w końcu wykurować.

Doberek ;-)
ja juz mam wozek dostałam za free na szczescie czerwony wiec do kazdego dziecka pasuje ;-) ja nieznam płci przeczuwam dziewczynke ale zobaczymy...

niemartw sie o kopniaczki bo ja dopiero od kilku dni czuje mocniejsze a nie smyranko i nie caly czas rano kilka w poludnie czASEM I POD WIECZOR ;-)

Atan - super, że wózek dostałaś ;) i to jeszcze taki uniwerslany kolorek - jak możesz zrób jego fotkę :D

ale mi spokojnie niedziela mija... lubię takie dni. Przydało by mi się iść do Tesco ale jakoś nie mam chęci aby wyjść na dwór, na ten ziąb...

Ale tu dzisiaj cisza hehe, każda z Nas zajęta ;)

przespałam pól dnia podbrzusze mnie pobolewa i jakas taka otepiała jestem
powróciły skórcze nóg muszę wyszukac magnezu
zbieram się do zrobienia ciasta albo szarlotka albo drożdżowe
Atan tez mam czerwony wózek

Witam Mamusie!!! Tak się stęskniłam... :-p Juniorek dokazuje od wczoraj niesamowicie :-D chyba podobają mu się podróże, bo wracaliśmy akurat z Lublina pociągiem i tak fikał :-p bomba

Trina, ale fajnie:) No my mam nadzieję zamieszkamy przed świętami, albo nie później niż w pierwszej połowie stycznia - koniecznie trzeba bedzie się spotkać:) pewnie nie na jeden spacer:)

u nas dzisiaj piekna pogoda byla:) skorzystalam i bylam z m na spacerku... zauwazylam, ze jak dluzszy czas chodze lapie mnie bol w prawym boku:/ jak odpoczne chwile to przechodzi... tez tak macie?? kurcze az mi samopoczucie sie poprawilo po tym spacerze na swiezym powietrzu:) szkoda tylko ze weekend tak szybko minal i od jutra znowu sama w domu... nudze sie okropnie trzeba jakiegos zajecia sobie poszukac:p tylko ze jakos mi sie nie chce wziasc za ogarniecie szafek:/ buziaki i milego wieczorku

reklama
Do góry