Dee to świetnie że zabieg się udał bezproblemowo i że z maleństwem wszystko ok!
Suzi86 mnie tak całą noc z niedzieli na poniedziałek głowa bolała i wczoraj przez cały dzień też, a dzisiaj już przeszło.
cześć dziewczyny ;-)
my wczoraj z męłżem zrobiliśmy sobie wycieczkę w na okoliczną twierdzę. przeszłam kawałek i nawet nie czułam się bardzo zmęczona, ale dziś jest masakra. ruszyć się nie mogę po tej wspinaczce. w dodatku jak tam zajechaliśmy, to M zapomniał wyłączyć świateł w aucie, a jak wróciliśmy, to było już za późno na ratowanie. całe szczęście na tym parkingu był inny kierowca z przewodami i nas podpiął na chwilę, ale to nie zmienia faktu, że jestem strasznie zła, bo prawdopodobnie będziemy musieli kupić nowy akumulator. ciągle coś z tym gruchotem ;/
Agacinka my dwa tygodnie temu wymienialiśmy akumulator
W niedzielę zachciało mi się nuggetsów z maca, więc mąż pojechał. No i po powrocie zapomniał coś wyłączyć w aucie i rano w poniedziałek okazało się, że akumulator nadaje się już tylko do wymiany, bo naładować się go nie da.
Dlatego w niedzielę, kiedy naszła mnie ochota na lody z maca mąż stwierdził że tym razem idziemy na spacer, bo poprzednie kurczaczki były stanowczo zbyt drogie
Co do rozstępów to ja w poprzedniej ciąży nie miałam, ale smarowałam się jakimś kremem z Dax Cosmetics. Teraz takiego samego nie znalazłam, ale jest nowa seria: Perfecta mama i mają krem przeciw rozstępom:
Perfecta Mama : Intensywny preparat przeciw rozstępom z naturalnymi składnikami roślinnymi - www.sklep.dax.com.pl
mam zamiar go kupić. Ciekawe, czy w Rossmanie będzie?
Zastanawiam się, jakie witaminy sobie kupić? Lekarz polecał mi Pregna Plus, ale to chyba nowość jest i do tego droga... A Wy jakie witaminy zażywacie?
No i ja chyba też dzisiaj ruchy poczułam. Wiem, że to jeszcze wcześnie, ale dzisiaj siedziałam chwilę pochylona, a potem się wyprostowałam i poczułam jak z lewej strony na wysokości pępka coś mi się w brzuchu przesunęło - czyżby maleństwu za ciasno było?
W którym miejscu Wy czujecie ruchy? Bo ja już nie pamiętam gdzie w poprzedniej ciąży na początku czułam.
Pewnie w różnych miejscach można ruchy poczuć, bo na razie dziecko dużo miejsca jeszcze ma...