reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
dziewczyny zero oburzania się....powód przeprowadzki jest raczej prosty, brak jakiejkolwiek intymności i prywatności, strach przed otworzeniem się, bo w każdej chwili każdy mógł nas czytać, więc oczywistym jest że większość z nas nie pisało o swoich osobistych sprawach, problemach. na prawdę nie ma co strzelać focha:tak: nie miejsce jest ważne ale ludzie

Ostatnia edycja:
Przepraszam Trina to było do Mitry:-)
Vanilia tak jak pisałam wcześniej wystało zrobić z tego wątku zamknięty i tylko powołane osoby miałyby dostęp.
Ale temat skończony macie swoje forum a ja mam swoje:-p

Antila doszlam w koncu jak sie wchodzi na prywatny watek. My na majowkach mamy osobny watek a teraz jakies grupy itd.
Moze wiec bysmy sobie tutaj na tym zamknietym pisaly?

rany jaka dziecinada .. mi i oni..

tylko w kontekście 2 następnych wypowiedzi kompletnie nie rozumiem tych "żali i smutków"

czuc fochem na kilometr.

Isia czemu nie możesz do nas wleźć , jakie masz komunikaty? A próbowałaś przez inną przeglądarkę?

rany jaka dziecinada .. mi i oni..

tylko w kontekście 2 następnych wypowiedzi kompletnie nie rozumiem tych "żali i smutków"

czuc fochem na kilometr.

Isia czemu nie możesz do nas wleźć , jakie masz komunikaty? A próbowałaś przez inną przeglądarkę?

Oj węch masz spaczony Mitra;-)
Pozwólcie mi tu zostać i bez komentarzy proszę

ej no sama wyjechałaś z dramatycznym podsumowaniem wiec sie nie dziw :) Dziewczynom się ciebie zal zrobiło ze taka opuszczona jesteś, podczas gdy inni dobrze się bawią ;) Nie sadze wiec zeby moje odczuci a daleko odbiegały od rzeczywistości. Nie marudź to i komentarzy nie będzie ;)

A..właśnie.. Isia z tym zamkniętym tutaj to tez nie to samo, bo na zupełnie zamkniętym daje w podpis gołego Tito i nie musze się obawiać ze jakiś kolo to ściągnie ..i ..no wiadomo co... - tudzież link do mojej prywatnej galerii. No ale tu tez można pisać i jak ci sie nie uda do nas wejść to dla ciebie będę tu zaglądać :)

Spoko ja po prostu nie opuszczam tego forum i już.
I to wcale nie dlatego, że na złość mamie odmrożę sobie uszy:rofl2:

szkoda dziewczyny że w ten sposób do tego podchodzicie. Jak impreza się przenosi to zostajecie same w lokalu bo Wam się podoba i tańczycie dalej solo, czy idziecie za grupą??
troche nie rozumiem, ale to Wasz wybór:tak:

reklama
Halo Mamusie !
Muszę się pochwalić bo moja Toska drugą noc przespała z dwiema pobudki na cycusia tylko! Mam nadzieję ,że to przełom i będzie tylko lepiej :-)
Życzę pieknej niedzieli!:-D

Do góry