reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Mamusiu Blaneczki o grupie nic nie wiem, ale nowe forum jest( jeszcze tam nie byłam) pewnie dostaniesz linka:-)
Ewinku u nas tez tak jest, ale ja małą przy pierwszej nocnej pobudce biorę do łóżka i ciumka sobie, ale obie śpimy:-)Czasami smoczek wystarczy, ale musi być do mnie przytulona

reklama
Antila :-) Smieję się bo moja Ola na swoją siostrę zamiast Antonina mówiła na początku właśnie Antila!!!:-D
A my podobnie sobie radzimy,zabieram Małą do naszego lózka i tylko cycusia co dwie godziny zmieniam.Już próbowałam różnych rzeczy,wprowadzilam kaszkę na moim mleku przed snem myśląc,że te pobudki to z głodu,a nawet raz dostała w nocy butlę MM...obudziła się zgodnie z własnym planem:-p.Czyli chyba lubi przytulanki po prostu.

Antila- może źle to napisalam ale Antosia śpi od 20tej przez max 5 godzin ciągiem,a później już pobudki.
Sencilla- Antosia w planach miała byc Stasiem:-)

Ja mm tak samo, na to nic nie działa. Smoka podtykam, działa na parę minut, a nerwy małego i wrzask świadczą, że jest głodny. Widzisz, czasem dzieci tak mają. Są te przesypiające całe nocki i takie jak mój Kacperek. Ja dziś padam normalnie.

Geniusia od kilku dni na spiocha bo nie mam już siły wstawać i tym sposobem Toska śpi z nami w łóżku:sorry2: Nad ranem przychodzi Olka,a jak była burza to nawet pies się wpakował:-D I ja mam być później wyspana jak taki tłok u nas?:-)

reklama
Wstaję niestety. Kacper jak śpi, to cyca nie ruszy. Musi się obudzić na chwilę, żeby załapać cycka. Zresztą jak śpi, to śpi, budzi go głód i to od razu mamo daj jeść NATYCHMIAST, on nie budzi się trochę głodny ;)

Do góry