reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

To i ja poproszę o linka do nowego forum. Nie odzywalam sie jakiś czas bo sporo przy małej do roboty i ciagle na wyjazdach :/ czemu sie właściwie przenosicie??

reklama
Kurcze, szkoda ze znikacie stad :(. Ja nie bardzo na razie miałam czas aby do Was pisać ale jak coś działo sie małemu albo chciałam sprawdzić czy młody rozwija sie prawidłowo bylyacie moja skarbnica wiedzy :).
Usciski dla Was ogromne i dziękuje ze mogłam korzystać z Waszych doświadczeń :)

Kurcze ja też sie dawno nie odzywałam to linka nie dostanę? :-( Mały ostatnio w kość mi daje- zdaje się że już mu przyszły lęki separacyjne, a we wrześniu czeka nas operacja.

Witam wszystkie lutowe mamusie :-).
Zaglądnęłam do Was po dłuższym czasie a tu takie zmiany i nowo otwarte forum,nie mam zbyt dużo czasu na pisanie mój synek jest bardzo absorbujący,jak by była taka możliwość to bardzo proszę o linka do nowego forum.Pozdrawiam:-)

Hej lutówki:blink: widze ze forum lutówek sie podzieliło:sorry2:...jedna część odeszła w zamkniety:baffled: ...a druga grupa stworzyła grupę...:baffled:
Szkoda ze nie bedzie nikt tu pisał...cóż..Pozdrawiam Dziewczyny powodzenia oby forum nie wygasło z latami...
Pozdrawiam Ewelina i Jessica:-)

Witam lutowe mamusie:) Moja młodsza córeczka urodziła się 10 lutego 2012 więc prędzej czy później musiałam tutaj trafić:tak: z racji bycia podwójną mamą (starsza córcia z maja 2010) śledziłam forum majowych mamuś... Teraz czasem muszę sobie przypomnieć jak to jest z takim 4miesięcznym maluszkiem, bo mimo nieduzej róznicy między dziewczynkami już nie wszystko pamiętam(rozszerzanie diety,postępy w rozwoju...).Szkoda,że Mamy piszące tu do tej pory gdzieś uciekły,ale mam nadzieję,że znajdą sie nowe i może jakoś ''pociągniemy' to forum :-) Na dzisiaj tyle... Pozdrawiam

Jeszcze tylko jedno pytanie:-) Macie jakiś pomysł na zmniejszenie ilości pobudek malucha w nocy? Tośka po pierwszym dłuższym śnie od 2, około 5 godzin budzi się przez resztę nocy co 2 godziny...Pociągnie z cycusia i zasypia ponownie...Ze starszą córką nie mialam takich pobudek w tym wieku,a w nocy miała już tylko jedno karmienie. Mamusia rano ledwo patrzy na oczy:no:

reklama
Do góry