reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
łolaboga..ten ekspert tez mnie zeżlił ale poraz kolejny uświadomił o tym, że to publiczne czytadło

Mitra wyślij mi zaproszenie czy ja mam do Ciebie priva....

mecz mecz trwa zerkam i jest nieżle....:-)

hej dziewczyny

Mitra i ja poprosze o namiary na nowe forum.

Isia- a tak apropo mamy 2006 dawno jej nie było
mama2006 gdzie się podziewasz?mam nadzieje że wszystko ok u Was.

Isia ale my nie przechodzimy na zamkniętą grupę Babyboom tylko to będzie prywatne forum.
Dziewczyny (te które już dostały linka od Mitry), ja też poproszę o link na priva, przecież później nie nadrobię Was przez miesiąc a już pół dnia zaległości. A mecze są wieczorami więc sobie jakoś czas zapełnię.

dokładnie daissy, Mitra ja też poprosze o link;-)
A moje słodkie dziecie skończyło wczoraj na antybiotyku.Mam nadzieje że w końcu ten kaszel mu przejdzie bo jak nie czekaja nas kompleksowe badania na szukanie winowajcy kaszelku... :-(

reklama
Do góry