U
Użytkownik Usunięty
Gość
tynka - ja myśle że do bycia eko itp jest mi daleko, używam zwyklych pampersow, proszkow itp, wody w kranie tez nie zamykam zeby oszczedzic planete, zwyczajnie nie mam czasu o tym myslec... a z tego co napisalam to moje wybory wynikaja albo z wygody, albo z tego co mi bardziej smakuje lub nie... nie bede kupowac wedliny, fast foodow ktore mi zwyczajnie na smakuja?! nigdy np nie pilam coli i innych gazowanych napojow bo zwyczajnie nie moglam ich przelknac, czy mam sie zmuszac do pewnych rzeczy tylko dlatego ze wiekszosc ludzi cos je??? nie rozumiem zupelnie Twojego postu, co miał wnieść do naszej dyskusji??? kazdy tu pisze co robi, czego nie i jest ok, chcesz mi zwrocic uwage ze chce karmic dziecko bezcukrowa kaszka, a np. szczepie - co ma piernik do wiatraka??
co do szczepionek to szczepie, zadna z tego tajemnica, juz wielokrotnie pisalam na forum, że albo idziemy na szczepienie, albo jestesmy po... kiedys pisalysmy tu kto czym sczzepi i tez nie ukrywalam jaka igla poszla w udko moje coreczki- Tynka akurat z zawodu jestem mgr farmacji, mieszkam prawie w aptece i mam na ten temat wyrobione swoje zdanie, do ktorego nie bede nikogo przekonywac - sklady szczepionek juz dawno przestudiowalam i wybralam mysle najlepiej jak potrafilam, a to co sie dzieje w firmach farmaceutycznych bardzo mnie boli bo widze to od srodka, jak dziala, bo akurat w jednej pracuje, moze nie w dziale sprzedazy, ale niestety widze co z czym sie je...
co do szczepionek to szczepie, zadna z tego tajemnica, juz wielokrotnie pisalam na forum, że albo idziemy na szczepienie, albo jestesmy po... kiedys pisalysmy tu kto czym sczzepi i tez nie ukrywalam jaka igla poszla w udko moje coreczki- Tynka akurat z zawodu jestem mgr farmacji, mieszkam prawie w aptece i mam na ten temat wyrobione swoje zdanie, do ktorego nie bede nikogo przekonywac - sklady szczepionek juz dawno przestudiowalam i wybralam mysle najlepiej jak potrafilam, a to co sie dzieje w firmach farmaceutycznych bardzo mnie boli bo widze to od srodka, jak dziala, bo akurat w jednej pracuje, moze nie w dziale sprzedazy, ale niestety widze co z czym sie je...