U
Użytkownik Usunięty
Gość
cyska - apap
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagrab.. może glupio zabrzmi, ale przestań sie denerwować, bo jak ty sie denerwujesz młode to wyczuwa, jest nerwowe , kiepsko spi co wkurza ciebie i tak sie to nakręca. Wiem co pisze bo tak miałam czasem z Polą ile razy sie wkurzałam ze mało lub krótko spi w dzień , ona spala jeszcze mniej bo wyczuwała mój stres, pomaga wywalenie sie na kanapę z dzieckiem na brzuchu, gary sie kiedyś tam umyje, obiad też nie musi być trzydaniowy , albo codziennie inny. dziecko ważniejsze jak na mój gust.witam
tez wazymy mala w ten sposob co Tynka, z tata na wage wchodzi- ja jej unikam;-)
my wczoraj musielismy szybciej mala wykapac, zasnela o 20 i pobudka o 3 bo po kapili malo zjadla.Teraz broi z tatusiem.
A z ta moja "depresja" to chyba przez te grzeczne forumowe dzieci.Nie trafl mi sie egzemplarz Arlij ani Mitry;-)nie moge za to bardzo narzekac bo ploacze przewaznie jak glodna albo spac chce isc i ze spaniem walczy(w dzien zawsze)No ale te jej drzemki kilkunastominutowe w dzien (oprocz spaceru na ktorym spi troszke dluzej)chyba mnie tak doluja.Bo nie mam na nic czasu.
Tynka- super ten zestaw chyba skorzystam z tej aukcji.
Dee mi tez ten czas tak szybko leci, przerazilam sie ostatnio ze juz tak niedlugo do zostawiania jej u tesciowej jak wroce do pracy.
Moj m dzieki kapieli ostatnio u moich rodzicow gdzie wanienka ustawiona byla na taboretach, w domu prawie wycalowal stelaz na wanienke i dziekowal za niego bo inaczej kregoslup by mu odpadl, hehe.