Ja poprosiłam tate zeby mi wyslala z Polski herbatki na lakatacje z herbapolu - sama nie podaje malej herbatek granulowanych-chyba ze wiem ze ma problem z kupka to wtedy 30ml-rumianek z herbapolu.
Na codzien sama pije herbatki ziolowe i mysle ze przez mleko dostaje i mala ziolka.
Musisz sprawdzic uzywajac dluzej jednych pampkow
A moja Jessie miala kilka dni temu uczulenie na krem sudocem robilo jej sie odparzenie..odstawilam i zaleczylam bepanthenem. i dzis ma super miekka i gladziutka i biala skorke
Kiedys taka dziewczyna mi poradzila zeby posypywac maka ziemniaczana pupcie zamiast kremow i duzo wietrzenia ..na odparzenia. moze tego wyprobuj?
My tez sie kapiemy co drugi dzien chyba ze bardzo duzo ulewa przez dzien i duzo kupek zrobi to wtedy sie kapiemy codziennie.
Na codzien sama pije herbatki ziolowe i mysle ze przez mleko dostaje i mala ziolka.
Moja Corcia 1 miała uczulenie na pampersy huggies i byly to male czerwone drobne krosteczki na podraznionej czerwonej skorce , albo jeszcze moze miec uczulenie od chusteczek nie koniecznie od pampersow?Dziewczyny!
Czym odróżnić podrażnienie na pupie od pampersa a od normalnego podrażnienia od kupy?
Mój od urodzenia ma czerwoną pupę, masę maści, kremów już wypróbowałam. Tylko tormentiol pomógł - odstawiłam i problem wrócił. A przecież non stop tormentilem smarować nie będę! Czy to wina pampersów? Używam na zmianę pampersy, pampersy premium care i dada. Od 4 dni nie używam tormentiolu i problem wrócił. A dziecka mi tak szkoda :-( Nie wiem co mam już robić z tą pupcią...
Musisz sprawdzic uzywajac dluzej jednych pampkow
A moja Jessie miala kilka dni temu uczulenie na krem sudocem robilo jej sie odparzenie..odstawilam i zaleczylam bepanthenem. i dzis ma super miekka i gladziutka i biala skorke
Kiedys taka dziewczyna mi poradzila zeby posypywac maka ziemniaczana pupcie zamiast kremow i duzo wietrzenia ..na odparzenia. moze tego wyprobuj?
My tez sie kapiemy co drugi dzien chyba ze bardzo duzo ulewa przez dzien i duzo kupek zrobi to wtedy sie kapiemy codziennie.
Ostatnia edycja: