reklama
Paluszek_
Fanka BB :)
betibeti - ale śliczna ta huśtawka....ja byłam już prawie zdecydowana na fisher pircie leżaczek bujaczek (3w1) ale teraz to się zaczynam zastanawiać....cenowo ta huśtawka niewiele droższa od leżaczka...pogadam z m. może i jemu się spodoba i kupimy, albo może teściowie fundną bo coś ostatnio wspominali, że jak wózek już mamy to może co innnego kupią
betibeti mam tą samą huśtawkę, dziś właśnie mój Oliwier pierwszy raz w niej leżał przez parę minut
na pierwszy rzut oka bardzo mu przypadła do gustu wpatrywał się uparcie w te dwa wiszące miśki
plusem dużym jej jest że podczas automatycznego bujania cicho chodzi, moja koleżanka miała jakiejś innej firmy i wydawała tak głośny dźwięk przy bujaniu automatycznym że nie dało się wytrzymać... także ja ją polecam
na pierwszy rzut oka bardzo mu przypadła do gustu wpatrywał się uparcie w te dwa wiszące miśki
plusem dużym jej jest że podczas automatycznego bujania cicho chodzi, moja koleżanka miała jakiejś innej firmy i wydawała tak głośny dźwięk przy bujaniu automatycznym że nie dało się wytrzymać... także ja ją polecam
Mama Niki mam prośbę. Proszę, przypomnij mi jaki masz nawilżacz. Ten co kupiliśmy... zepsułam przy czyszczeniu z kamienia, zalałam silniczek i po jakimś czasie od włączenia zaczął śmierdzieć i przestał działać, spalił się.
A i dziewczyny, które macie nawilżacze, napiszcie co macie bo przestałam sobie notować jak mieliśmy w domu działający. My musimy mieć nawilżacz, mamy bardzo sucho w pokoju, zmoczone prześcieradło na kaloryfer nic nie pomagało - ten sposób sprawdzaliśmy poprzez 2 ostatnie zimy. U nas nawilżacz zdał egzamin
A i dziewczyny, które macie nawilżacze, napiszcie co macie bo przestałam sobie notować jak mieliśmy w domu działający. My musimy mieć nawilżacz, mamy bardzo sucho w pokoju, zmoczone prześcieradło na kaloryfer nic nie pomagało - ten sposób sprawdzaliśmy poprzez 2 ostatnie zimy. U nas nawilżacz zdał egzamin
mama Niki
Ewelina
Geniusia-my mamy taki nawilżacz mamy go ponad rok i jesteśmy zadowoleni,a takowy bo mi lekarz doradził a wole sprawdzony niż jakiś badziew!
Nawilżacz Powietrza ZELMER 23Z052 - Sklep Internetowy AGDhome.pl
Nawilżacz Powietrza ZELMER 23Z052 - Sklep Internetowy AGDhome.pl
mama2006
Fanka BB :)
A ja będę mieć taki leżaczek http://allegro.pl/mikrus-bujaczek-lezaczek4w1do18kg-9-kolorowmikrus-i2090246970.html - dino niebieski znalazłam za 30zł w piątek odbieram
Ostatnia edycja:
U
Użytkownik Usunięty
Gość
mama Niki- mi się Twój nawilżacz bardzo podoba, ale jest niestety drogi
geniusia - ja kupiłam taki - Nuka - u mnie w domu też jest bardzo sucho, przez pierwsze dni nie miałam nawilżacza i maleństwo strasznie zaczęło nam kichać i kaszleć - na wskaźniku było wtedy 29% wilgotności :/ teraz utrzymujemy ok 45 % i jest ok:
Nawilżacz powietrza ultradźwiękowy Nuk - Nawilżacze powietrza • Pati i Maks
geniusia - ja kupiłam taki - Nuka - u mnie w domu też jest bardzo sucho, przez pierwsze dni nie miałam nawilżacza i maleństwo strasznie zaczęło nam kichać i kaszleć - na wskaźniku było wtedy 29% wilgotności :/ teraz utrzymujemy ok 45 % i jest ok:
Nawilżacz powietrza ultradźwiękowy Nuk - Nawilżacze powietrza • Pati i Maks
Adunia dostala od dziadkow wczoraj ten oto bujaczek lezaczek :-) do 18 kg :-) moge polecic, bardzo fajny, porzadny :-) i podoba sie malej - co najwazniejsze FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3w1 do 18kg P3334 (2098500670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
maron właśnie coś takiego planuję kupić. Caly czas zastanawiam się czy bujaczej czy huśtawkę, ale chyba taki leżaczek-bujaczek będzie lepszy jednak
noo i kupiłam bujaczek. Trafił się używany, zobaczymy jaki w rzeczywistości. Z przesyłką 70 zł. Mam nadzieję że dobry interes zrobiłam
http://rydultowy.olx.pl/lezaczek-bujaczek-fisher-price-iid-168076867
noo i kupiłam bujaczek. Trafił się używany, zobaczymy jaki w rzeczywistości. Z przesyłką 70 zł. Mam nadzieję że dobry interes zrobiłam
http://rydultowy.olx.pl/lezaczek-bujaczek-fisher-price-iid-168076867
Ostatnia edycja:
Podziel się: