dagrab - powiem szczerze że zazdroszcze Ci tego że możesz liczyć na swoich rodziców w kwestii finansowej.Ja na moją mamę za bardzo liczyć nie mogę sama ma ma ciężko.Ale jak była u nas ostatnio to kupiła małemu paczkę body także spoko.Poza tym jakiś czas temu dała nam duuużo rzeczy do domu:kołdry,poduszki,ręczniki,pościele grubaśny koc,także jestem jej za to bardzo wdzięczna bo bardzo nam się to przydało i już kupować nie musieliśmy.
Za to moja teściowa z którą mieszkamy to totalna porażka...I nie chodzi o to że jestem jakąś materialistką bo stać nas na pewne rzeczy,tylko chodzi o sam fakt.Ale tak naprawdę nigdy nic od niej nie dostaliśmy.A małemu to nawet 5-u złotych nie dala i nic nie kupiła...dlatego tak jak czytam ile co niektórym z Was rodzice pomagają to tak jakoś mi się przykro robi...
Za to moja teściowa z którą mieszkamy to totalna porażka...I nie chodzi o to że jestem jakąś materialistką bo stać nas na pewne rzeczy,tylko chodzi o sam fakt.Ale tak naprawdę nigdy nic od niej nie dostaliśmy.A małemu to nawet 5-u złotych nie dala i nic nie kupiła...dlatego tak jak czytam ile co niektórym z Was rodzice pomagają to tak jakoś mi się przykro robi...