reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
karola fajny ten sprzęt :-) zwłaszcza że sam się buja i nie trzeba go kiwac co chwilę jak zwykłe leżaczki-bujaczki. W ogóle z tego bright stars dużo ładnych rzeczy na all jest, aż oczopląsu można dostać :-) Jakbym miała szansę kupić w okazyjnej cenie to bym się nie zastanawiała ;)

Karola moja koleżanka ma bardzo podobną. synek jej szybko w tym zasypia i się uspokaja. często go w tym sadza i zazwyczaj nie włączają huśtania, tylko sobie siedzi i obserwuje kolorowe misie przyczepione u góry. gdybym miała okazję odkupić, to bym się też nie zastanawiała, bo na nową to nie wiem, czy sobie pozwolę.

aaa... i przypomniałam sobie jeszcze. moja ciocia kiedyś też taką dostała, ale zepsutą, nie huśtała i nie grała, ale jak pamiętam, to kuzynek często tam lądował przed snem :-)

Ostatnia edycja:
poroniona84 no ja właśnie normalnie to bym jeszcze się nie oglądała za leżaczkiem-huśtawką ale jak zobaczyłam funkcję tego leżaczka że ma 6 prędkości bujania i podobno wcale nie jest głośny mechanizm, ma możliwość ustawienia czasu (15,30,45 minut), ma
6 melodii i odgłosów natury z regulacją głośności i automatycznym wyłącznikiem... i podobno łatwo go złożyć i nie zajmuje dużo miejsca i okazja jest za 90 zł to... normalnie nie mogę się powstrzymać :)))))) tak już siedzę od 2h i patrze na zdjęcia :p chyba się zdecyduję :)

ewasulka nie ma za co :) jakby co to pytaj bo ja mam jeszcze podobną wyprawkę w excelu z dłuuugimi komentarzami od mojej koleżanki która ją sprawdziła, dopiero co ma dwójkę dzieci jedno po drugim więc na bieżąco :)

reklama
Hej dziewczyny, witam sie w piekny niedzielny poranek:-) miałam sie pochwalic dzis łózeczkiem, ale sie nie pochwale bo mnie przelicytowali:-( ale i tak wam pokaze jakie miało byc LEKSVIK Kinderbett - IKEA , musze poszukac innych aukcji i próbowac dalej. Milej niedzieli

Do góry