reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
wszystkie patrzymy na wózki ale pamiętajcie o fotelikach - sprawdźcie jak wypadają w testach bo niestety maluszek w takim foteliku spędzi około 9 miesięcy. Czasem nie warto jest kupować takiego wózka 3w1 bo chodzi tu o bezpieczeństwo naszego malucha.

Ja na szczęście mam już huśtawkę, leżaczek i matkę - wszystko w spadku po Wiktorze. Jedynym moim dotychczasowym zakupem jest koszyk bo potrzebowałam czegoś z czym łatwo będę poruszać się po domu a cena tez trafiła mi się okazyjna bo w sklepie nówka sztuka była przeceniona o ponad 50%. A wygląda to tak:

K O S Z M O J Z E S Z A Mothercare ! ! ! (1771003454) - Aukcje internetowe Allegro

super ten koszyczek :) ja właśnie nie chcę kupować fotelika samochodowego w zestawie z wózkiem, tylko oddzielnie innej firmy. Nie zamierzam go montować do wózka, myślę, że na tę porę roku w której przyjdą na świat nasze maluszki lepiej wozić dziecko w zabudowanym wózku, niż w foteliku

Weronika ja wczoraj własnie widziałam na ogłoszeniach cos podobnego jednyny minus ze to bez stelarza czy kółek jest wiec tylko takie do postawienia na łóżku czy cos w tym stylu
Wiklinowa gondola/wiklinowy kosz/wiklina - Ogłoszenia

mi np odpada problem przenoszenia w domu bo łóżeczko jakie mamy jest z kólkami wiec podnoszę i przemieszczam malucha gdzie chce :)) powiem ze to super sprawa pamiętam jak z synkiem wędrowałam po mieszkaniu

fajnie jest jak sie ma cos juz po starszym dziecku. ja wszystko bede musiala kupowac sama bo to jest moje pierwsze dziecko i nie mam po kim w spadku czegokolwiek dostac.kolezanki trzymaja rzeczy po dzieciach z mysla o nastepnych wiec sie nie podziela.

Ja też wszystko będę musiała sobie kupić od początku bo to też jest moja pierwsza dzidzia:)
Ale za to moje siostry mają jedna chłopca 5l a druga dziewczynkę 3l to napewno coś mi się od nich dostanie. A i jeszcze od przyjaciółki bo ma córcie 5l i powiedziała że jak bede miała córeczkę to da mi mnóstwo ubranek dla dziewczynki. A uwierzcie mi ubranka ma przepiękne bo większość od ciotki z niemiec a ciocia ma sporo kasy i na ubranka nie żałowała :)
No ale wiadomo że są rzeczy które i tak musimy kupić same. Ale dla mnie to już sama przyjemność :):):)

reklama
Do góry