reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

W końcu przyszedł czas i na moje zakupy. Zaszalałam normalnie :-D.
Kupiłam pieluszki tetrowe i flanelowe, butelki, chusteczki nawilżane, myjkę, patyczki do uszu itp od tego sprzedawcy, którego polecałyście. Oprócz tego zamówiłam pościel - jutro będzie do odbioru. No i odwiedziłam Rossmana, mam już pieluszki i podstawowe kosmetyki. Kupiliśmy też fotelik do samochodu i wkładkę do wanny. Na początek brakuje mi jeszcze czapeczka i grubszy kocyk no i to co wyjdzie w praniu. No ale już jestem spokojniejsza. Tym bardziej, że większość z listy wyprawkowej mogłam odhaczyć.

reklama
ani to faktycznie musisz już być spokojniejsz bo ja na święta dostałam takiego stresa, że nic nie mam i kupowałam jak najszybciej żeby się uspokoić:). Nie wiem czy wytrzymałabym tyle z zakupami :)
to super, że już masz większość za sobą:)

aaaaaaaaaaaaaaaa :szok: :tak:zamówiliśmy w końcu wózek :tak: !!!!!! Jestem mega szczęśliwa :-)

I moje nocne szperanie w telefonie się opłaciło - od 4 nie śpię...
Bluza 56 + gratis (2083400420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bluza dwustronna 62 + gratis (2083400498) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ten sam sprzedawca, odbiór w Łorsoł więc jak za 2 bluzy cieplutkie 18,50 zł to raczej niedrogo ;-)

no ja też się powstrzymac nie mogę i stale coś licytuję bo naprawdę można fajne rzeczy za kilka złotych kupić i wcale nie zniszczone:).

dzisiaj odebrałam przesyłkę w której miałam 2 pajace, 2 bodziaki i sukienka dzinsowa - łącznie z przesyłką 25 zł więc średnio po 5 zł za rzecz:)

Dee_ - przesłodkie te bluzy:-) szkoda że ja nie umiem kupować na allegro...i nie ma mnie kto nauczyć...jakaś beznadziejna jestem

reklama
cyśka ale to nic trudnego, zarejestruj się, poczytaj reguły a ciuszków po prostu szukasz w odpowiednich tematykach, ja wszystko prawie kupuje przez allegro.
Jak wykańczaliśmy dom to większość kupiłam na allegro bo wychodziło taniej, łożko ze Szczecina jechało i takie tam:)):):) Ciuchy kupuję, buty, młodej wszystko na allegro i sobie też.

Do góry