reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Muszę się pochwalić. Byliśmy dzisiaj w Mothercare, po bodziaki i zobaczyłam przecenioną spacerówkę Maclaren XLR o taką
Maclaren Techno XLR - Maclaren Techno XLR Coffee/Powder Pink /new Maclaren.pl
i zapłaciliśmy 700 zł:-):-):-)
Miałam już taki wózek dla Ani ( uwielbiałam ją) niestety ukradziono mi ją z korytarza
Wow, to sama spacerówka McLaren bez przeceny kosztuje tyyyyyle kasy :szok:??? To się nie dziwię, że Wy już zrobiliście zakup tak na przyszłość.

reklama
No niestety ceny chore:wściekła/y:Ten model można używać w sumie od urodzenia i jakby ktoś się uparł nie trzeba innego wózka.
Jeden plus używaną można sprzedać w całkiem dobrej cenie patrzyłam na allegro i używki sprzedają się po 600-800 zł o ile znowu nam jej nie ukradną:crazy:

No to ja daję znać co kupiłam dziś w mothercare
A co do ubranek to nie ma, aż tak niskich cen jak były latem ale i tak coś się znajdzie.
Sukieneczki (3-6,6-9) ok 40 zł/szt
bodziaki z długim (3-6, 6-9) 3 szt 24 zł
pajacyk welurowy z haftowanym misiem 3-6, 35 zł
majty na 3-6 z falbankami na pupie (przesłodkie!) 2 szt- 10 zł
majteczki różowe z falbankami, szeleszczące do basenu- 9 zł
kostiumik kapielowy 6-9 - 10 zł
takie kompleciki (body+rampers+śliniaczek) 6-9- 35zł
bluzeczki dla dziewczynek z różnymi motywami- 15-20 zł/szt

Witam :)
Mam pytanie, od dzisiaj w biedronce są takie rajstopki (kiepskie zdj)
rajstopki.jpg

No i tak się zastanawiam bo są od rozmiaru 68 chciałabym kupić, ale czy na maluszka nie będą za duże, no bo na lato to rajstopki chyba nie są potrzebne :-) Sama nie wiem:-(

Któraś z Was pisała o korzystnej cenie pampersów na allegro
Pampers New Baby 248sztuk (2076170444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
według tej aukcji przy odbiorze osobistym w Warszawie kwotowo wychodzi 52gr za szt.
z przesyłką 60gr za szt.

Ja znalazłam opcję dość fajną na Pieluszki.PL Strona główna
Cena z darmową dostawą (warunek min. kwota zamówienia 200zł, ale przecież można zrobić zapasy jeśli ktoś lubi huggiesy)
HUGGIES Newborn 2 Pieluchy 3-6 kg 90 szt. Karton 2 szt.
Cena za szt wychodzi 44 gr.
Do szpitala bierzemy akurat huggiesy na próbę :-) jeśli małej będą odpowiadały chyba będziemy robić sobie dostawy do domu :-)
Taniej póki co nie znalazłam ani na allegro ani w sklepach.

Ja myślę, że wielkich zapasów pieluszek nie ma co robić, bo może się okazać, że dzieciątko będzie na coś uczulone i wtedy będzie ZONK;-)
Jest stronka PromoBaby.pl tutaj są aktualne promocje sklepowe i czasem faktycznie się opłaca, tylko trzeba pamiętać, by na nią zaglądać, a ja z pamięcią w ciąży mam problemy :-p

My na początku używaliśmy Pampersy a teraz kupiliśmy Dada z biedronki dduuuuuużżżżżoooo tańsze i sprawdzają się rewelacyjnie.Także naprawdę polecam

Dlatego my będziemy testować przez zrobieniem zapasów :-D promobaby znam, ale jakoś mało na niej widzę okazji-okazji.
O Dada słyszałam dużo pozytywnych opinii. Mamy zamiar również je przetestować, bo kosztowo wypadają chyba najlepiej co? Ile kosztują za ile sztuk? :-)

reklama
Do góry