reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Ciekawe kto jeszcze urodzi dziś :) Bo dużo babeczek w styczniu nam urodziło :) Moja się coś nie śpieszy. Pewnie do terminu dociągne chociaż lekko nie jest. Wczoraj była u mnie koleżanka i powiedziała mi, że mam brzuch jakby z bliźniakami :o Moja mama mi też mówiła, że takiego dużego brzucha to ona nie miała ::p Bardzo śmieszne ;)

Joasia_1986 właśnie też chciałam to napisać.. :-) Ja mam termin na 28 luty ale mi dziś moja gin powiedziała,że moge nawet za 2 tyg urodzić. To raczej sie na marzec nie przeciągnę..ale kto wie :blink:

Ja dziś miałam wizytę i pytałam tak z ciekawości o smoczek czy brać do szpitala i mi powiedziała moja gin że nie ma mowy.
I mamy kolejną rozpakowaną mamuśkę :) Gratulujemy Paola890411 i witamy Wiktorię :)

U mnie ciąg dalszy wielkiego głodu... Zrobiłam puncakes'y - jeszcze nigdy nie robiłam i dodałam tonę dodatków - powidło śliwkowe, dżem brzoskwniowy, bitą smietanę, mandarynki, banany i delikatnie posypałam cynamonem PYCHA!!!
Dziś się okaże ile przytyłam przez to moje obżeranie :szok:

IMG_20140131_113239.jpg
To fotka sprzed kilku minut ;-)

Jakby któraś chciała się też skusić to wklejam przepis: Moje Wypieki | Pancakes (przepis na 3 osoby)

Załączniki

• IMG_20140131_113239.jpg
    IMG_20140131_113239.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Joasia ehhh ostatnio już twoją kawe robiłam, i zrobiła furrore :tak: dzisiaj po obiedzie znowu sobie zrobie, a co!
I też walcze z łazienką bo mojego męża nie da się doprosić o umycie kafelek ehhhh wołają już o pomste do nieba:-p

edit: powiem wam zrobiłam jedną ściane i musze sobie sapnąć, słaba jestem jak mucha, najchętniej to bym poszła do męża spać ale obiad ktoś musi zrobić

Ostatnia edycja:
Myg to się cieszę, że kawka smakowała :tak:

Ja pewnie też sobie dziś machnę, ale dopiero po powrocie od gina, żeby jakoś wysiedzieć na ktg bez siusiania ;-)

To KTG jest męczące, wczoraj leżałam jak ciele 30min a mała fikała, dobrze że mąż był to coś pogadał :-p
Selerowa już w domu, ehhh ale jej zazdroszcze!

reklama
Do góry