reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Przyszłe zniecierpliwione, czekające mamusie - już od jutra będziemy oficjalnymi Lutóweczkami, no chyba, że którejś się przeciągnie do marca ;-)
edda89
Ciekawe kto jeszcze urodzi dziś Bo dużo babeczek w styczniu nam urodziło Moja się coś nie śpieszy. Pewnie do terminu dociągne chociaż lekko nie jest. Wczoraj była u mnie koleżanka i powiedziała mi, że mam brzuch jakby z bliźniakami Moja mama mi też mówiła, że takiego dużego brzucha to ona nie miała : Bardzo śmieszne
sandraa82
Joasia_1986 właśnie też chciałam to napisać.. :-) Ja mam termin na 28 luty ale mi dziś moja gin powiedziała,że moge nawet za 2 tyg urodzić. To raczej sie na marzec nie przeciągnę..ale kto wie
Ja dziś miałam wizytę i pytałam tak z ciekawości o smoczek czy brać do szpitala i mi powiedziała moja gin że nie ma mowy.
I mamy kolejną rozpakowaną mamuśkę Gratulujemy Paola890411 i witamy Wiktorię
Ja dziś miałam wizytę i pytałam tak z ciekawości o smoczek czy brać do szpitala i mi powiedziała moja gin że nie ma mowy.
I mamy kolejną rozpakowaną mamuśkę Gratulujemy Paola890411 i witamy Wiktorię
Joasia_1986
U mnie ciąg dalszy wielkiego głodu... Zrobiłam puncakes'y - jeszcze nigdy nie robiłam i dodałam tonę dodatków - powidło śliwkowe, dżem brzoskwniowy, bitą smietanę, mandarynki, banany i delikatnie posypałam cynamonem PYCHA!!!
Dziś się okaże ile przytyłam przez to moje obżeranie
To fotka sprzed kilku minut ;-)
Jakby któraś chciała się też skusić to wklejam przepis: Moje Wypieki | Pancakes (przepis na 3 osoby)
Dziś się okaże ile przytyłam przez to moje obżeranie
To fotka sprzed kilku minut ;-)
Jakby któraś chciała się też skusić to wklejam przepis: Moje Wypieki | Pancakes (przepis na 3 osoby)
Załączniki
Ostatnia edycja:
sandraa82
Joasia_1986 ale Ty smaki nam tu robisz :-) Przy takiej diecie to nie uniesiemy sie aczkolwiek wygląda to PRZESMAKOWICIE...:-)
Joasia ehhh ostatnio już twoją kawe robiłam, i zrobiła furrore dzisiaj po obiedzie znowu sobie zrobie, a co!
I też walcze z łazienką bo mojego męża nie da się doprosić o umycie kafelek ehhhh wołają już o pomste do nieba
edit: powiem wam zrobiłam jedną ściane i musze sobie sapnąć, słaba jestem jak mucha, najchętniej to bym poszła do męża spać ale obiad ktoś musi zrobić
I też walcze z łazienką bo mojego męża nie da się doprosić o umycie kafelek ehhhh wołają już o pomste do nieba
edit: powiem wam zrobiłam jedną ściane i musze sobie sapnąć, słaba jestem jak mucha, najchętniej to bym poszła do męża spać ale obiad ktoś musi zrobić
Ostatnia edycja:
Joasia_1986
Myg to się cieszę, że kawka smakowała
Ja pewnie też sobie dziś machnę, ale dopiero po powrocie od gina, żeby jakoś wysiedzieć na ktg bez siusiania ;-)
Ja pewnie też sobie dziś machnę, ale dopiero po powrocie od gina, żeby jakoś wysiedzieć na ktg bez siusiania ;-)
reklama
Joasia_1986
Plan Selerowej idealnie spelniony :-)