reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Ajentka a do neurologa się wybieracie? Bo z tego co kojarzę to wcześniakom należa się szczepionki acelularne (nie pamiętam która to szczepionka)

reklama
Kurde biedna ta Katia. No serio mogliby juz jej zrobić cc albo chociaż wywołać. Nie wiem na co czekają, skoro ciąża donoszona. Wiem co bidulka czuje. Podwójny stres. Eh eh.

A nie powiedza lekarze ci? Spytaj. Moja byla donoszona a też taka mala jakby miała 40 gram mniej to w inkubatorze by się znalazła. Jakieś swoje wytyczne maja

Widzę, że tu przez całą noc cisza, za to ja Was witam Dziewczynki po dziwacznej nocy.

Najpierw padłam po 21. Po 22 zbudził mnie ból podbrzusza z twardnieniem brzucha. Zasnęłam. I jak się budziłam to za każdym razem ból inny i w innym miejscu. Z jeden raz miałam taki "obejmujący" skurcz. Poza tym bolało jak na okres, ale już tak mocniej niz zazwyczaj. Coś mi się wydaje, że Bobas is comming... :shocked2: Brzuch co chwile twardy jak skała. Do tego coraz mokrzej w gaciach, ale to nie wody.
Koło 12 idę na ktg do swojego gina, no chyba, że będzie bolało bardziej i częściej, to do szpitala. Oczywiście jakby co, to Was poinformuje.

A wiecie co u Kasiaczka słychać?
Joasia no to trzymam kciuki żeby to było już to ;-) p.s w moim śnie urodzíłaś chwila moment :p

dziewaczyny zmieniłyście się na twarzy? Bo jtż 3 os powiedziały mi że wyglądam okropnie i że to oznaka że poród blisko :-S pierwszy raz słyszałam taką teorie ale mogłaby się sprawdzić:-)

Witam:-)
Zaspałam. Obudziłam się o zwykłej porze, zmierzyłam cukier, wzięłam eutyrox i położyłam się. A mąż wychodząc nie był łaskaw obudzić.
Ale Maja już w szkole, a ja się biorę za robotę.

Magdzik, ja już od 3 tygodni chyba jestem opuchnięta na twarzy. Usta szczególnie są nabrzmiałe, jakbym powiększała.
W pierwszej ciąży też tak miałam.

Joasia, moja noc też ciężka. Kilka mocnych skurczybyków, ledwo wstawałam z łóżka. I puerwszy raz od dłuższego czasu coś mi się śniło. To znaczy poród, Młody i Maja. I jeszcze mężon.
Też mam coraz więcej wydzieliny. Jutro ktg, zobaczymy co tam słychać:-)

Zmykam coś zrobić w domu.

Miłego dnia:-)

Magdzik ja na twarzy chyba jakoś się nie zmieniłam. Jedyne co mi doszło to delikatne wypryski na czole, a przez całą ciąże miałam z tym spokój. Położna mi w środe nawet powiedziała, że dobrze wyglądam. Może jakbym źle wyglądała, to też by mi wywróżyła poród ;-)

reklama
Hej hej

Jak już wiecie witam sie z Wami ze szpitalnego łóżka. Syn był wczoraj niegrzeczny. A raczej grzeczny i to aż za bardzo. Nie chciał się ruszać. Coś tam delikatniusio smyrnął raz na 2 godz i tyle. Nic na niego nie działało. Ruszanie brzuchem, picie wody, muzyka, tańczenie, skakanie na piłce. No nic!. No to pojechałam dla świętego spokoju na ip. Miałam nadzieję, ze mnie przebadają i puszczą do domu. No ale zostawili mnie na obserwacji. Zaraz będzie obchód to dowiem sie czegoś więcej.

No a jak tylko mnie położyli do szpitala to Syn rozruszał się, ze hej! Uparciuch Mały nam rośnie....

Magdzik ja też mam wrażenie, ze buzia misię zmieniłą. Jest bardziej opuchnięta. Taka pyza jestem..

BB_Anna trzymaj się!! Myślami jestem z Tobą!

Do góry