reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

BB_Anna wcale się nie dziwie że się stresujesz, bo ja bym miała identycznie!!! Trzymam mocno kciuki, jutro już będzie maleństwo z Wami! ;-)

reklama
BBAnna, cóż, Selerowa napisała bardzo życiowo . . . tak będzie . . . więc zrelaksuj się, od jutra życie się zmienia i za jakiś czas nie będziesz pamiętała jak to było bez dziecka :-) Trzymam kciuki by wszystko odbyło się bez komplikacji i by bobas był zdrowy :-)

Kurcze, coraz więcej dzieciaczków po jasnej stronie mocy :-) Rano z zapartym tchem odpalam bb czy kolejna lutowa mamusia się już nie rozpakowała. Ja czekam jednak na luty :-)

BB Anna bedizmey jutro wszystkie trzymac kciuki &&&&& bedzie dobrze !!!! oby tylko nie wyskoczyła im żadna cc na cito bo wtedy twoja odsuna w czasie i bedziesz sie denerwowac .... ojj fajnie jutro juz bedziesz tulic maluszka :-D

poprasowałam :-D no i pusciłam kolejne pranie z ciuszkami małego bo tesciowa znowu zrobiła skok na sklep :-p

BB_Anna - Selerowa dobrze mówi :tak: Jutro zacznie się zupełnie nowy rozdział w Twoim życiu... I relaksik jest jak najbardziej na miejscu...:wink::cool2: Caaaaałe forum lutóweczek trzyma kciuki... Będzie dobrze... :happy2::happy2::happy2:
Monila - ale masz fajowo z teściową :-p Moja też jest super, ale kupuje tylko to, co ja powiem... A mnie jest głupio tak wołać... :-p

A ja po dzisiejszej wizycie... Niby mogę rodzić w każdej chwili, ale L4 mam :szok: do 13 lutego...:shocked2:

Ostatnia edycja:
dziewczyny no z jednej strony fajnie z nia mam :-D ale z drugiej denerwuje mnie to ze tak kupuje małemu :-p
no mi tez głupio powiedziec co ma kupic .. choc jak zapyta to jej mowie :-D a co tam :-p wkoncu to jej pierwszy wnuk ;-) tzn pierwszy ziemski ...

Bb Anna ale Ci zazdroszcze !! Tak co nas tam poinformujesz jak będziesz po :-)

Ja też raczej luty :-) Niech se posiedzi jeszcze :-)

Moja teściową tez będzie mieć pierwszego wnuka a raczej wnuczkę. Tez kupiła nam mnóstwo ciuszkow, kupuje nam tez wózek i podejrzewam, ze na tym się nie skończy. W ogóle to ona się cieszy podwójnie bo sama ma 3 synów a tu dziewczynka. Mało tego. Babcia mojego męża miała 2 synów i każdy z nich ma 3 dzieci - synów a ona bardzo chciała dziołszke. Zeby robic na drutach sukieneczki, opaseczki i inne. Niestety nie było jej dane doczekać się prawnuczki wiec za to moja Hania będzie miała na 2 imię właśnie po prababci - Stasia :-)

Ehhh Małkus nas tu zaskoczyła :szok: równo 38tc a ona rodzi :shocked2: ciekawe co jej pomogło :>? seksik czy okna ?
Ajentka piękny opis porodu :tak: korzystałaś z jakiegoś znieczulenia?

Ostatnia edycja:
reklama
Myg u Małkus to akurat sexik :-D hahah ;-) ja w poniedziałke biore sie za okna ;-) a w nocy za męża :-D hahah ze zdwojona siła bede działąc :-p

Do góry