reklama
Witam
u mnie kolejny słoneczny dzionek ;-) jej wiosna normalnie
Magdzik zdrowka dla małego
ja w tej ciazy juz tez 2 razy byłam w szpitalu i za kazdym razem wystarczyła mi tylko dyskietka i dowód ... a wiem ze jesli w ich systemie wyskoczy im na czerwono to pytaja czy jestes ubezpieczona i wtedy podpisujesz taki papierek ze masz ubezpieczenie i tyle ...;-)
u mnie kolejny słoneczny dzionek ;-) jej wiosna normalnie
Magdzik zdrowka dla małego
ja w tej ciazy juz tez 2 razy byłam w szpitalu i za kazdym razem wystarczyła mi tylko dyskietka i dowód ... a wiem ze jesli w ich systemie wyskoczy im na czerwono to pytaja czy jestes ubezpieczona i wtedy podpisujesz taki papierek ze masz ubezpieczenie i tyle ...;-)
Ostatnia edycja:
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej wy to chyba macie super siły ja już opadam z sił totalnie wstaje i jestem już zmęczona. Ciezko mi jest strasznie chodze jak słoń szybko się męczę serce mi kołacze ruina dosłownie ruina czuje się okropnie Co do ubezpieczenia to wydaje mi się że właśnie tylko dowód teraz wystarczy mieć, a dzieci musza być na kogoś ubezpieczone ja mam syna dopisanego do swojego ubezpieczenia.a mam pytanie co ile dostajecie kasę z zusu? bo pewnie zwolnienia macie na 3 tyg bo ja czekam znowu na kase i znowu nic a to już 5 tydzień mam nadzieje że jeszcze przed świetami coś dostane bo inaczej mąż prezentu nie dostanie
Grzechotko to zależy jak Twój pracodawca szybko dostarczy Twoje zwolnienie, bo od tego czasu zus ma 30 dni, żeby naliczyć wypłatę. Najlepiej jest zadzwonić i się zapytać czy już są pieniążki naliczone. Ja tak robię praktycznie co miesiąc, bo mojemu szefowi nie spieszy się z dostarczaniem zwolnienia. I to jest dla mnie absurd naszego prawa - my mamy 7 dni, a oni mają dostarczyć "niezwłocznie" tylko kto ich przypilnuje ile to?! Zastanawiam się czy można to gdzieś zgłosić. Tym bardziej, że ja mam zawsze potwierdzoną datę kiedy ja dostarczyłam...
Magdzik zdrówka dla synka.
Monila ja takie właśnie oświadczenie pisałam na SR kiedy raz wyszło, że niby nie mam ubezpieczenia. A później już było ok. Mam nadzieję, że tak jak piszesz, w szpitalu to wystarczy.
Magdzik zdrówka dla synka.
Monila ja takie właśnie oświadczenie pisałam na SR kiedy raz wyszło, że niby nie mam ubezpieczenia. A później już było ok. Mam nadzieję, że tak jak piszesz, w szpitalu to wystarczy.
edda89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Mi mój mezus zrobił wczoraj mega niespodziankę. Miał przyjechać dopiero w czwartek a przyjechał wczoraj nic mi nie mówiąc. Kochanyyy. Tak się cieszę ☺☺:-)
Z tymi hemoroidami tak właśnie niestety jest. Tez mam, ale nie mam krwi w kale. Nie chciałam w to uwierzyć bo nie miałam problemów z wyproznianiem , ale mojj doktor powiedział ze tto wina uciskajacej macicy. Mnie to nie boli nie swędzi, nie piecze. Powiedział żeby leżeć. To teraz mam już problemy z wyproznianiem bo się boję że mi tam coś wyjdzie
Z tymi hemoroidami tak właśnie niestety jest. Tez mam, ale nie mam krwi w kale. Nie chciałam w to uwierzyć bo nie miałam problemów z wyproznianiem , ale mojj doktor powiedział ze tto wina uciskajacej macicy. Mnie to nie boli nie swędzi, nie piecze. Powiedział żeby leżeć. To teraz mam już problemy z wyproznianiem bo się boję że mi tam coś wyjdzie
Selerowa
Fanka BB :)
Hemoroidy zwalczymy po porodzie. Polecam Proctohemolan maść. Teraz dużo wody, warzyw, mało słodyczy i napojów gazowanych, z owocami też ostrożnie. Gorzej jeśli się bierze żelazo. Ja już mam trzeci specyfik żelazowy i ogromne problemy z wypróżnianiem:-(Ale to również skutek cukrzycy:-(
reklama
Myg, Edda nie ma się co stresować hemoroidami, na dobrą sprawę liczmy na to, że minie po ciąży. Ja niestety już wcześniej miałam z nimi problem, teraz wiadomo-wróciły. I biorę diohespan max ale akurat na te żylaki nie pomaga. Za to na szczęście na nogach nic nie wyłazi, a predyspozycje mam...