reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Marta oby było jak mówisz, że wróci na swoje miejsce po porodzie ;-)

Dziewczyny od paru dni mam od czasu do czasu takie skręty jelit. Jakby przy biegunce, ale biegunki nie ma. Spotkalyscie się z czymś takim? Mam interweniować u lekarza? Tak sobie pomyslalam, że to od antybiotyków bo bralam wczoraj ostatnią. Czasem ból jest naprawdę silny.

reklama
Edda nie spotkałam się z czymś takim ale mam nadzieje że to nic poważnego

eh byłam z małym u lekarza i ma temp nie wiadomego pochodzenia brak jakichkolwiek innych objawów i zaczynam się już denerwować bo rok temu i dwa lata temu Święta spędziliśmy w szpitalu mam nadzieje że w tym roku nie będzie powtórki ostatnią wielkanoc też spędzaliśmy na oddziale

Cześć:-)
Magdzik, może to ten wirus bostoński, który może objawiać się jedynie gorączką? Zdrówka życzę :-)

Edda, na pewno to są jelita? Nie czekaj, tylko dzwoń do lekarza.

Zaraz czas na śniadanie, potem budzenie Mai.
Muszę dziś popakować prezenty i dostarczyć do rodziców. A mój teść nawet nie zapyta o święta, pewnie liczy, że ja wszystko zorganizuję. A to się tatuś przeliczy :p

Karolina mam pewne problemy z wyproznianiem może to stąd.
Selerowa no jestem pewna tak na 90% bo nie mialam nigdy skorczy porodowych, boli tak po bokach a raczej kluje. Brzuch mam wtedy miękki. Nie pospalam w nocy bo mi ta kolka nie dawała jak dziś się nic nie zmieni to dzwonie do gina.

Ostatnia edycja:
Edda a bierzesz jakieś leki osłonowe ? bo jeżeli brałaś antybiotyki to takie reakcje sa normalne jeżeli nie tracisz wody nie jesteś odwodniona to raczej nic się nie dzieje jedz jogurty pij actimelki to pomaga na florę bakteryjną możesz w aptece kupić taki soczek marchwiowy na biegunkę podaje się go nawet malutkim dzieciom u mnie cos się dzieje z tym forum nic nie mogę edytować dodać zdjęć ani nawet buźki jakiejś

Grzechotka tez pomyslalam, że to od tych antybiotyków, bo nie bralam nic osłonowego. Tylko właśnie ja nie mam biegunki, ale tak się czuje :p pewnie wszystko się zbiegło zusammen do kupy te antybiotyki plus te zaparcia.. Eh nie mam łatwo w tej ciąży :-D

Edda, nie czekaj, zadzwoń. Po co się denerwować? pogadasz z lekarzem i się uspokoisz:-)

Posprzątałam chałupkę, zrobiłam pranie, popakowałam prezenty, a zaraz jadę po Maję:-) potem jeszcze obiadek, posprzątać po nim i na kolędowanie.
Mialam iśc do fryzjera, ale już się nie wyrobię. Może w poniedziałek.
Zmykam:-)

reklama
edda ja tez bym zadzwonila do lekarza, lepiej sie nie stresowac.
Wy tez macie takiego lenia jak ja? musze zapakowac prezenty i poprasowac a tak mi sie nie chce:/

Do góry