reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Marta mój własnie dzwonił coś jego tel szwankuje bo już kilkakrotnie było tak że mimo tego iż ma włączony tel to i tak łapie poczta ja mam ostatnio tak że tel leży obok a przychodzi mi sms że ktoś dzwonił :/

edit mąż wrócił coś tam wybełkotał i padł :-D a ja się wziełam za smażenie naleśników. :-D oj bede miała co zrzucać na wiosne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Edda mam orange nie wiem co się dzieje ale bywa to mega irytujące i uciążliwe :/ mam też tak że gdy wybieram nr to mnie rozłącza dopiero za drugim razem udaje się połączyć

Magdzik też mam orange i w czwartek bodajże rano w ogóle nie miałam zasięgu. Ani nikt do mnie ani ja do nikogo dodzwonić się nie mogłam. A M ma teraz w playu i póki co nie narzekamy. A że Ci się chce o tej godzinie naleśniki robić?! :szok: Ja też mam chęć ale zostawiam to na jutro rano i też coś się obawiam czy mi się zachce zaraz po wstaniu ;-)

:-) sorki ale musze to napisac..:-) bo pekam z dumy chyba hehehe 8 miesiac ciazy blizniaczej aa ja jestem w stanie na stojaco nogi sobie ogolic wooow:-) a jak jest z Wami?:-D

Ja ledwo zakładam i zdejmuję buty na siedząco. Czuje się trochę jak pani po 80ce :/ Już bym tak chciała urodzić. Ta ciąża mi jakoś nie służy, w pierwszej czułam się super, a teraz szkoda gadać, ciągle coś..

Mniszek gratuluje że tak dobrze się czujesz i radzisz sobie z brzuszkiem ja niestety podobnie jak Patrycja w tej ciąży czuje się paskuf
dnie mimo wydaje mi się malego brzucha ciężko mi się przekręcić na drugi bok w pierwszej ciąży za to mogłam góry przenosić

witam niedzielnie ;-) moja cała hołota wstała i piszczy jeść a mi się tak bardzo nie chce wstać z ciepłego wyrka ;-)

Dzien dobry:)
Ja jeszcze moge sobie ogolic nogi na stojaco ale z przerwami co chwile bo brakuje mi oddechu:/
Ja zbieram sie pomalutku do kosciola, a pozniej na usg:)))

hej dziewczyny. Ktos powiedzial nalesniki?? Ale bym zjadla. Mniam.
Mi tez ciezko. Nogi sobie gole w wannie wiec problem z glowy. Ale wszystko juz
boli no ale cuz musi sie tam wszystko porozciagac. Jezeli urodze w terminie to dzis wypada 2 miesiace do konca. Co mnie jeszcze czeka w tej ciazy?

reklama
Witam.
Ja o spotkaniu o 23 wróciłam, było fajnie nawet nie przypuszczałam że nawiążemy jakiś wspólny język, a jednak ;-)
Mąż mi wczoraj dał bojowe zadanie, on chce kluski śląskie i sosik :-p nie powiem też zjem z największą ochotą, do tego mam już buraczki z wczoraj ugotowane i kotlecior z piersi :-p Może jeszcze babke ukręce bo mam nową forme silikonową, trzeba to sprawdzić :tak:
czyli jedym słowem do południa siedze w kuchni a potem leże:-D
Mniszek podziwiam! ja się gole w wannie także nie ma problemu ale tez już nażekam na wielkość mojego brzuchasa, szczególnie jak są do ubrania skarpetki, spodnie, albo buty:no:
Miłej niedzieli :-)

Do góry