reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Edda - nieźle z tym mlekiem! Niesamowite wręcz jak to działa. Mi nic nie leci i w ogóle chciałabym bardzo móc karmić a mam jakieś obawy że będzie ciężko. Cycki mi nic nie urosły i mam takie niepozorne od zawsze. Wiem że to nie jest uzależnione od wielkości, ale jakieś takie są "nielaktacyjne".

Ja mimo że za 6 tygodni termin czuję się super. Brzuch nie za duży, wszystko robię bez problemu, Chyba że się za mocno najem :) wtedy są schody.

reklama
BB_Anna nie zdziw sie jak po porodzie dostaniesz takiego pokarmu ze bedziesz musiała kupic stanik o 2 rozmiary wiekszy :-D haha nigdy nic nie wiadomo ;-)

ja tez czuje sie dobrze , nic mi nie dolega no poza zgaga do ktorej sie jzu przyzwyczaiłam :-D

edda ja po nocy mam mokre plamy na cycochach nie za duze ale sa :-p ale to normalka ze jzu cos sie wydobywa :tak:

Wiem wlasnie że z tym mlekiem moze sie tak wydarzyc ale nie spodziewalam sie tego. Moja znajoma miala 2 letniego syna a od niej szwagierka dopiero co urodzila i ta znajoma tak pragnela kolejnego dziecka ze az pojawila sie jej laktacja. Jakie to wszystko magiczne.

BB_Anna ja mam podobne odczucia co do karmienia i obawiam się, że nic z tego nie będzie. Mama nie karmiła, siostra też nie...takie mamy marne mleko :sorry: Ale...może może ;-)
Ogólnie czuję się dobrze, tylko kręgosłup daje znać o sobie...Dziś np. tak mi coś w niego wlazło, że przesada. I do tej pory siedzi co najgorsze. A nogi to nie wiem kiedy goliłam haha ale święta niedługo to pewnie wreszcie zadbam o siebie ;-)

Hej!

Myg nie martw się moze nie opadnie, nie będzie tak źle ale fakt ja też mam straszną sklerozę !:zawstydzona/y:

Monila, Selerowa i ja sie łącze z takim nastrojem

Marta ja nogi goliłam przed ostatnią wizytą czyli prawie miesiąc temu, no ale w środę na pewno będe musiała sie wziąć za siebie ;-)

no ja mam nadzieje ze tak szybko nam nie pojdzie:-) chociaz dzisiaj zauwazylam czop ciazowy... zobaczymy ci bedzie dalej.. czytalam ze moze odchodzic nawet miesiac lub dwa..... oby ... boli brak

reklama
Mniszek na Twoim miejscu skonsultowałabym to z lekarzem. Z tego co ja wiem czop śluzowy może odchodzić do dwóch tygodni przed porodem...A Ty jeszcze z dwójką i przed terminem...

Do góry