reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witam się z rana :)
Wczorajsze zakupy udane. Kupiłam sobie kieckę którą Wam pokazałam , ale butów nie zdążyłam. I jak myślicie? Jakie buty sobie kupić ? Nie chcę 2 par specjalnie kupować, żeby jedne ubrać do urzędu a drugie na sale. Chcę kupić od razu jedną parę wygodnych butów. I co myślicie o takich baletkach ? GQ SALE MELISKI nude SKÓRA balerinki BALETKI 39 (3712124386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. skromne tak jak moja sukienka. Ale czy kolor będzie pasował do tej mojej ecru sukienki ? Proszę o szczere odpowiedzi i ewentualne propozycje :D

reklama
Witam weekendowo.Dzis mielismy niezla pobudke o 7 z minutami przewaracam sie na bok inagle slysze radosny krzyk mojej corki MAMA oboje zesmy na nogi skoczyli a ta sie cieszy :-D

Sandra powodzenia na usg ;-)
Edda niestety nie pomogę bo czytam forum na komie i coś mi się tnie ten link
Verita super córa wam pobudkę urządziła mój ostatnio przyszedł i powiedział kocham Cię mamo aż się łezka w oku zakręciła :-)

a ja dziś na spokojnie zupa się gotuje jedno pranie się zrobiło zaraz drugie trzeba wstawić a potem na ploteczkí do kumpeli :-)

Witam lutowe mamy ;)
Kochane jestem listopadówką tego roku i mam do was nietypowe pytanie. Czy któraś z was bierze: FENOTEROL, ISOPTIN 40 bądź LUTEINĘ dopochwową?

Mam 1,5 opakowania isoptinu, 1,5 opakowania fenoterolu i 2 opakowania luteiny na zbyciu. Wiem jaka to kasa, więc chętnie oddam mamie, która potrzebuje za koszt wysyłki.

Zapraszam na priv w tej sprawie.

Życzę wszystkim z was spokojnych nocy i bezproblemowych wizyt <3

Witam się sobotnio :)
Verita niezła pobudka ;-) I jak tu nie kochać dzieci haha
Edda ja bym wzięła jednak trochę jaśniejsze buty, bardziej zbliżone do sukienki. Chyba, że podobało by Ci się, żeby przy tej sukience zrobić tasiemkę jakiegoś koloru (chodzi mi tu o to odcięcie pod piersiami) i do niej dobrać buty. Tak zrobiła moja koleżanka. Miała czerwoną tasiemkę i czerwone buty - EKSTRA!!! Ale oczywiście to moja wizja heh ;-)
Sandra mam podobnie, a lepiej nie będzie. A w łazience już lusterko poszło w ruch, chociaż M też był chętny ;-) Trzymam kciuki, żebyś załapała się na badanie :tak:

Witam :-)
Jestem już padnięta, atu jeszcze południa nie ma :zawstydzona/y: ale pieczarkowa dla mnie i Mai ugotowana, dla mężona rosół chiński też (już zdążył zjeść), pranie już w suszarce, ubranie na występy Mai przyszykowane, domek ogarnięty :-)
Jeszcze tylko Mai warkoczyki zapleść i zrobić II danie, a potem jedziemy na występy :-)
Ale najpierw musze chwilę odsapnąć.

Miłego weekendu życzę :-)

Dzięki dziewczyny, ja już kupiłam butki sobie w sklepie. W sumie kolor taki sam jak fotce, też z identyczną kokardką, ale na małym koturnie tak jak na tym zdjęciu CLARKS BOMBAY skóra koturny baleriny 40,5 koturn (3674073727) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. może nawet mniejszym no i ze skóry. Przymierzyłam z sukienką i fajnie wygląda, tym bardziej, że w identycznym kolorze mam ponczo :D Już praktycznie wszystko mam, jedynie kupić wódkę na wesele, ale to dzień przed dopiero kupuję :D
Ale u mnie brzydka pogoda, cały czas mgła.. blleeee
Sandra wrzuć fotki potem z tego 3d:)

Ostatnia edycja:
edda89 najwazniejsze, ze Tobie ma sie podobac:) Ja nie lubie typow balerinek do sukienek... Jakos malo eleganckie to jest wg mnie, w koturnach wg mnie lepiej to wyglada, ale taki fason to nie moj styl:) W kazdym badz razie to nie mi ma sie podobac, a Tobie:-) Nie wazne zreszta czy wszystko bedzie perfekcyjne, bo w tym dniu nie o stroj chodzi:) Najwazniejszym w tym dniu jest Twoj wybranek, bo jak bedziesz mowila slowa przysiegi nie zwrocisz uwagi na suknie czy buty:)

edda89 butki bardzo fajne.Najważniejsze by były wygodne i by sie Tb podobały. A tą wódke to nie za późno sobie zostawiasz, jak na ostatni dzień? Ja tam wolałam kupić wcześniej bo jeszcze naklejałam naklejki weselne...

Byłam na tym usg. Powiem Wam,że było nawet fajnie bo opowiadali jak kąpać noworodka,mówili o pierwszej pomocy, o znieczuleniu zewnątrzoponowym i takie tam różne. Dostałam fajne próbki mleka,płynu do prania,żel do mycia dla dzidzi i krem, test do mierzenia pH pochwy...Jedyne co mi sie tam nie podobało to to,że niby miało sie to rozpocząć o 11.00 i o tej też godzinie mieli zapisywac na te usg -a ilośc tych usg była ograniczona. Ja tam byłam juz o 10.00 i patrze a tam już zapisują. No to sie zapisałam i byłam nr 18. I taka babka powiedziała,że o 11.00 bedzie ta prawidłowa lista i to sie przepisze,no chyba że kogoś nie bedzie to wypada. Więc poszłam sobie pochodzić bo miałam jeszcze godz czasu. O 11.00 przychodze a tam ludzi...że jakaś masakra!! po 11.00 to juz było na liście nawet 70 osób a mówili że te usg ma limit 50 osób. Wszystkie babki te zapisane powyżej 50 to lista rezerwowa. Mi powiedzieli że skoro jestem 18-sta to mam badanie tak o 13.05. To poszłam sobie na te wykłady o tej kąpieli i takie tam. O 12.40 podeszłam tam pod namiot gdzie te usg lekarz wykonywał i pytam jaki teraz numerek wszedł( bo może wczesniej mnie przyjmie) a taka laska mi mówi ze teraz weszła babka co miała numerek 65-z listy rezerwowej!!! I sie wciskają a nik tego nie pilnuje!! CO ZA BEZCZELNOŚĆ!!!! Naprawde brak słów!! Wlazłam tam przed 13.00 bo inaczej bym sie chyba nie dostała!!
Naprawde niektórzy to zachowac sie nie potrafia.Jak bydło. I to kobiety w ciąży,co powinny jedna wobec drugiej mieć troche zrozumienia.Ach...
No a jesli chodzi o moje usg to pooglądałam sobie mojego maluszka,waży 740g ma ułożenie główkowe i mam super fotke...siusiaczka :p Bo chciałam sie na 100% dowiedzieć czy to chłopczyk :p . Mam tez foto twarzy ale nie mam ich w 3D bo przed buźką akurat sie pojawiła pępowina i rozmazywała obraz :( ale ciesze sie,że mam takie. Najważniejsze,że jest wszystko w porządku z malutkim.

reklama
Hej dziewczyny. Panieńskie było super!! Ubawiłam się po pachy. Robili mi różne zadania... fajnie było. Nawet poszliśmy na dyskotekę, ale w sumie tam posiedziałam z pół godziny bo stwierdziłam że to nie miejsce dla mnie :) Zatańczyłam 1 piosenkę, ale wszyscy na mnie patrzeli jak na aliena z innej planety :p
sandraa82 mamy już wstępnie wódkę zamówioną w hurtowni i chcemy ją po prostu od razu zawieźć do knajpy żeby niepotrzebnie nie wnosić tego do domu ( mieszkam na 4 piętrze). Ja nie mam żadnych naklejek ani zawieszek więc problem rozwiązany.
O matko z tym USG, rzeczywiście bydło zrobiły... masakra... jak coś , gdzieś za darmo dają to ludzie tracą rozum. SZOK.

Do góry