reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Sandra też byłam na takim usg i faktycznie to co się tam wyprawia woła o pomste do nieba ale jak ja byłam to nie było żadnej listy rezerwowej wchodziły tylko te którym udało się zapisać
Edda super że panienskie udane! Ja niestety nie miałam takiej imprezy :-(

U nas pochmurnie i deszczowo właśnie robimy śniadanko no a potem nie wiem co tu robić w taką pogode :-(

reklama
Hej dziewuszki :-)
Edda super, że zabawa udana :-) Ja swój panieński też miło wspominam. A na dyskotece pewnie zrobiłaś furorę haha Ja też mam wielką ochotę się wybrać, ale nikt nie chce iść ze mną ;-)
Sandra porażka z zachowaniem ludzi. Ale ważne, że się dopchałaś i udało Ci się zobaczyć malucha :-)

Ja jeszcze leżę, ale czas wstać robić śniadanko :)

Dzien dobry:)
Edda ciesze sie, z esie dobrze bawilas:)
Sandra super, ze wogole udalo ci sie dostac na te usg ale powiem ci, ze sie nie dziwie, z eludzie sie tak wciskali. Prywatne usg sa drogie i nie kazdego stac na 3d wiec kobiety wariuja:/

Ja sie mecze ze zgaga od 2dni:/

edda89 to super że sie fajnei bawiłaś. Ja nie miałam takiej imprezy. A z wódką skoro nie masz nalepek to po co sie męczyć na 4 piętro..masz rację.Ja miałam naklejki i na wino i wódke i też mieszkam na 4 pietrze i myśmy niestety nosili...znaczy mój Mężol niósł..
No z tym usg to naprawde porażka. Ludzie by sie zabili o te badanie....
A ja dziś spedziłam dzień aktywnie na zakupach. Kupiłam małemu rożek do szpitala z kokosem :D a sobie piżamke do karmienia i ocieplane legginsy :) Pooglądałam wózki..ale mam już upatrzony z firmy Navington. Jakos mi tak przypadł do gustu. A słyszałam o nim same superlatywy,że jest bardzo lekki i ma pompowane koła i skrętne. Jeszcze mam sporo rzeczy do kupienia ale zostało jeszcze czasu :)
A powiedzcie mi lepsza do kąpieli maluszka w wanience jest gąbka czy taki leżaczek? Bo nie wiem na co sie zdecydować???
Dziewczyny jutro z rańca ruszam na glukozę-boję sie :( Dziś nic słodkiego nawet nie ruszyłam. I jeszcze mnie zgaga znów dopadła :/

Sandra z synem używałam gąbki i teraz też zamierzam wydaje mi się że jest wygodniejsza dla dziecka jedyny minus że trzeba je co jakiś czas wymieniać. Powodzenia jutro na glukozie ja w środe się wybieram do labo ale tylko na morfologie i mocz.

Moje dziecie śpi mąż leży i ogląda tv a ja nie mogę sobie miejsca znaleźć leże na łóżku i w jaki sposób bym się nie ułożyła to mi nie wygodnie, kręgosłup coraz częściej dokucza i maluszek się kręci jak szalony ;-) za to jak już usnę to dźwigiem mnie trzeba z wyra ściągać :-D

Witam poweekendowo :)

Edda - co do bucików. Nie jestem fanką "balerinek" więc super że wybrałaś trochę wyższe butki!! Zawsze inaczej cała figura wygląda.
Sandra - brak słów o zachowanie ludzi jak coś dają za free. Niestety taki naród - uwielbiamy cwaniaczyć, wciskać się w kolejki i duma rozpiera jak się uda... porażka. Powodzenia na glukozie! Ja tam wypiłam ją ze smakiem :)

Powiem Wam że mam WSZYSTKIE ubranka poprane i poprasowane. Chociaż moja mama na bieżąco mi coś donosi. Łóżeczko i komoda stoją złożone, nawet pościel założyłam, bo chciałam zobaczyć efekt. I tak będę ją przecież jeszcze prać i prasować na świeżo. Kupiłam zestaw z AMY. Pościel, poszewki, prześcieradło, ochraniacz i do tego śpiworek i rożek. Jestem zachwycona :D

05f3d17e3a9404a46858970d601f9652.jpg47402a12f06b17804664d556dd6e28c0.jpgc164b756fbd723deb10a125d67c8fd64.jpg

Aaa i odwołuję moje ciążowe narzekania :) Jak tylko mi przeszły historie żołądkowo - trawienne, czuję się tak jak wcześniej. Narodziłam się na nowo hehe! Znowu mi nic nie dolega, nic nie boli, nic nie przeszkadza.

Jutro mam III USG prenatalne (30 tydzień) fajnie będzie pooglądać znowu nasze dziecię.
Jeny jak ten czas leci.

Załączniki

• 05f3d17e3a9404a46858970d601f9652.jpg
    05f3d17e3a9404a46858970d601f9652.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 35
  • 47402a12f06b17804664d556dd6e28c0.jpg
    47402a12f06b17804664d556dd6e28c0.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 33
  • c164b756fbd723deb10a125d67c8fd64.jpg
    c164b756fbd723deb10a125d67c8fd64.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 39
BB_Anna piękny komplet :-) Ja właśnie czekam do stycznia z praniem i zakładaniem tych rzeczy. Super, że dobrze się już czujesz i byle tak do końca. Czekamy jutro na wieści po wizycie.
Magdzik mam podobnie. Ogólnie kręcę się strasznie nocami i oczywiście co chwilę sikać trzeba wstać, ale sen mam mocny jak już usnę ;-) A o kręgosłupie to nawet nie wspominam...

Coś strasznie opustoszało to nasze forum. Gdzie się wszyscy podziali? Kerna Sylwia Kasoku co u was słychać? ;-)
BBAnna super ten komplecik pościeli ;-)
Marta ja to chyba w grudniu się zabiorę za pranie i prasowanie na razie muszę komodę kupić żeby mieć gdzie to trzymać ;-)

chyba źle spałam bo strasznie kark mnie boli :-/

reklama
Fatk pustki ale przed swietami do tego kazda zaczyna pomalu kompletowc wyprawke bo to juz czas. Mnie dopadlo przeziebienie czyli juz w ogole nie mam na nic sily

Do góry