reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Ja muszę kupić prezenty dla 5 dzieciaków bo 2 lata temu ustalilismy że dalszej rodzinie nie kupujemy prezentów i 4 dzieci odeszła no i dla 9 dorosłych jeszcze musze coś wymyśleć ale dla dorosłych to tylko jakieś drobiazgi bo inaczej bym zbankrutowała

mam mega lenia a tu sterta prasowania czeka ble

reklama
karolina - ja dlamęża planuje maszynke elektryczną do golenia, bo coś ostatnio wspominał że chce, a zawsze był przeciwny, bo też na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy, ewentualnie jaką bluzę czy coś z jego bokserskiej firmy ;-) Gorzej z tą jego siostrą i babuleńką :baffled:

My po obiadku, pogoda paskudna, młody zamiast się zdrzemnąć to szaleje...drugi w brzuszku też zadowolony fika:-).
A wczoraj tak mi się podobało, jak ja leżałam, a synek położył mi na brzuchu autko dla brata, a ten jakby wyczuł i zaczął tak fikać że autko się ruszało, a synek w szoku, też mu się podobało, tylko dla niego to czarna magia jak mówię, że tam braciszek siedzi :-)

Hej dziewczyny moja dzidzia śpi jeszcze :) Wczoraj takie kopy dostawałam wieczorem że masakra. I to w różnych miejscach już nawet nie tylko na dole ją czuję, ale i po bokach :):)
Ostatnio sobie powysyłałam do różnych firm kosmetycznych i z detergentami, z mlekiem meile, żeby mi wysłali próbki swoich produktów i dostałam pierwszą z Enfamil próbki mleka w proszku i do tego taką fajną teczkę na dokumenty dziecka z przegródkami formatu A5 :) Ciekawe czy jeszcze z czegoś mi przyjdzie. Z Nivei mi odp., że nie wysyłają.

Hej dziewczyny moja dzidzia śpi jeszcze :) Wczoraj takie kopy dostawałam wieczorem że masakra. I to w różnych miejscach już nawet nie tylko na dole ją czuję, ale i po bokach :):)
Ostatnio sobie powysyłałam do różnych firm kosmetycznych i z detergentami, z mlekiem meile, żeby mi wysłali próbki swoich produktów i dostałam pierwszą z Enfamil próbki mleka w proszku i do tego taką fajną teczkę na dokumenty dziecka z przegródkami formatu A5 :) Ciekawe czy jeszcze z czegoś mi przyjdzie. Z Nivei mi odp., że nie wysyłają.[/QUOTE/]

Edda - A próbowałaś do nich pisać... https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
Ja zamawiałam w tamtym roku i przyszły mi próbki po około 1,5 miesiąca. Ale 3 buteleczki i po wypróbowaniu zmieniliśmy balsam dla maluchów na ten Johnson's Baby :-)

Hej :)
Dzięki wszystkim za wsparcie :-) Przydało się i M od poniedziałku do pracy :-) Także nerwy i stres opadły na szczęście.
Dobry temat prezentowy. My już w zeszłym roku uzgodniłyśmy z moją siostrą i siostrami M, że sobie nie robimy prezentów, bo brak pomysłu i kasy wiadomo...Wobec tego wychodzi mi prezent dla mamy, babci, teściom, siostrzenicy M, chrześniaka i urodziny chrześnicy bo to tuż przed świętami. Nie jest źle, ale pomysłów i tak brak...

Wlasnie wrocila z centrum i powiem Wam, ze u nas juz swieta:szok: w szoku bylam bo wszedzie ozdoby, lampki, wystawy swiateczne i oczywiscie koledy w sklepach:szok: najgorsze, ze do swiat juz mi to wszystko zbrzydnie bo to za wczesnie jak dla mnie.
Nachodzilam sie i teraz ide polezec bo brzuch mam spiety strasznie od tego łażenia

Kasoku furby to fajna zabawka, Nasz maluch ma ich 2 bo tak jakos nie zgadalam sie z mezem i kazdy kupil jednego:) na szczescie inne troszke sa i powiem szczerze, ze mi sie one podobaja, sa slodkie a cena nie jest w sumie porownujac do innych zabawek jakas wyzsza, taki urok zabawek ze takie sa ceny:-)
U mnie to najwiekszy problem mam z synkiem, bo ciezko mu cos kupic jak on wszystko ma, a zabawki mu tata zawsze jak jest w delegacji kupuje, maly sie nauczyl, ze tata wraca z prezentem a pokoj sie ugina pod iloscia:) Na mikolajki to mu kupilam kilka ksiazek i dzwig elektryczny, ale pewnie jeszcze cos dokupie, a pod choinke...nie mam pomyslu.... Za czesto ma prezenty bez okazji i ciezko jest kupic mu cos... No a w przyszlym roku to juz 2 bedzie:) Wiecej myslenia:)
Dla mamy to kupie jakies dobre perfumy, no i jeszcze chrzesniaka w PL mam ale to prosta sprawa Lego Lego i jeszcze raz Lego, nawet juz mi zestaw powiedzial jaki chce takze spokoj:)

Powiem Wam, ze ja uwielbiam swieta:) Ten klimat etc, te gotowanie i swieza choinke w domu:)

Apropo wizyt, ja mam dzis za soba wizyte...i jutro musze isc na glukoze, bo inna lekarka byla a ona wysyla wszystkie kobiety... Pocieszam sie ze tu soczek daja:) Dzidzius zdrowy:) Rosnie, kopie i harcuje:) Ciezko go zmierzyc tak figluje:)

Magda tak. Tam tez wysylalam :-)
Ja tez uwielbiam magie swiat :-) I jak akurat beda to zostanie nam plus minus 1-2 miesiace do porodu. Oby snieg byl w te swieta bo w zeszlym roku nie bylo za to w wielkanoc byl. Bez sniegu to nie to samo.
Zapisalam sie na szkole rodzenia i zaczynam 4.12 :-)

reklama
Zgadzam się,ze to za wcześnie ale u mnie tez od listopada zaczyna być swiatecznie, no nic widze, ze wszędzie tak jest.

Do góry