reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Natychmiast przestańcie! za tydzień już będziecie mogły jeść, a nawet zażerać się czekoladą, popijać słodkie soki itp., ale dziś jeszcze NIE! ;-)muszę pogodzić się z myślą, że do porodu zero słodkiego. Żeby choć pozwolili kawkę posłodzić, herbatkę mogę gorzką, kawy nie.

myg
jeszcze chwilę odpocznij, daj sobie czas do poniedziałku. Soczek porzeczkowy najlepszy do drinków ;-)no może nie teraz ;-)

Chyba pójdę zaraz się kąpać i spać :-) wobec czego życzę miłego wieczoru i spokojnej nocki

reklama
Ja to ciagle mysle i mowie o dziecku, jak nikogo nie ma to rozmawiam z malym albo puszczam mu muzyke na youtube:) tak bardzo nie moge sie go doczekac i tak bardzo go kocham:))):tak:

Ja ostatnio jakoś też wyluzowałam z myśleniem o dziecku, przestałam się zastanawiać czy wcześniej urodze czy nie jakaś taka spokojniejsza jestem torbe do szpitala chciałabym spakować w grudniu w razie co żeby męża z tym wszystkim nie zostawić samego :-)

słyszałyście że dosyć dobrze się sprzedają pozytywne testy ciążowe przez internet ? a ja ostatnio zastanawiałam się jak tu dorobić troche grosza nie sądziłam że to takie proste :-)

Slyszalam o tych testach i podobno rozchodzą sie jak świeże bułeczki:) Te desperatki to maja niezlego swira, zeby tak facetow wkrecac bo watpie, ze kupuja takie testy dla zartow:eek:

Boze co za bzdura-pozytywne testy ciążowe-przeciez i tak wyjdzie ,ze się nie jest, rownie dobrze można sobie w dupsko pregnyl zapodać, a potem sikac na test jakiś czas wychodzi pozytywny.

Witajcie,
Nadrobilam Wasze dzisiejsze forowe poczynania:)
Jutro idziemy z m na kolejne usg 4d:) Wiec zobacze malucha:)
A dzis caly, doslownie caly dzien spedzilam na zakupach, musialam w koncu zaczac kupowac prezenty na swieta:) Bo rodzinka z PL przyjedzie, a to jednak 5 osob, a chce aby prezenty byly dobrane:) I kupilam w sumie tylko dla 2... Ciezko sie jest zdecydowac, ale za to najbardziej zadowolona jestem z prezentu dla meza, przede wszystkim, ze nawet sie nie spodziewa i jestem ze swojej przebieglosci dumna:), przez ponad pol roku wyplacalam sobie po kilka setek z konta, zeby nie widzial jednorazowej wysokiej platnosci karta hihi i dostanie pod choinke z dedykacja ode mnie i synka szwajcarski zegarek, a poniewaz moj maz uwielbia dobre zegarki, bedzie bardzo zadowolony:) Jestem bardziej przebiegla niz moj maz, ktory robil zakupy ostatnio na Nasza rocznice w sklepie jubilerskim i placil karta:) Wiec juz wiedzialam, ze dostane jakas bizuterie:):)

A u Was jak przygotowania do swiat, rozpoczete czy raczej czekacie jeszcze:)

Odnosnie testow pozytywnych...Szczerze to wstret mnie bierze na sama mysl, ze ktos sikal na test, ktory ja mam dotykac.... :) Tylko ja moge to robic:) Bo swoje zarazki to co innego, poza tym tak jak Karolina wspomniala, zapewne chca zatrzymac partnera na dziecko...

no nie, chyba one sa tak przygotowane, ze jak się nasika na nie to wychodzą dwie krechy, a nie,ze już ktoś nasikal wcześniej???poza tym po 10 minutach taki test już nie jest do pokazania, bo wysycha i robia się z nim rozne rzeczy, tak mi się wydaje bynajmniej, ja bym złamanego grosza nie dala na test, który ktoś wcześniej opsikal .

Dokladnie tak jak kasoku mowi. One sa nowe. Jak nasikasz to od razu sa 2 kreski. Ale takie jak Ty mowisz kesti tez sa wystawiane.
Oj prezenty na swieta... nie lubie kupowac bo nigdy nie wiem co. Zawsze na ostatnia chwile

reklama
hmmm, jak robilamn w maju test i nie dowierzałam i zrobiłam ich z 10, to jak bym wiedziała zarobiłabym na tym niezła kasiurke :-), dobranoc dziewczynki.

Do góry