Kasoku furby to fajna zabawka, Nasz maluch ma ich 2 bo tak jakos nie zgadalam sie z mezem i kazdy kupil jednego
na szczescie inne troszke sa i powiem szczerze, ze mi sie one podobaja, sa slodkie a cena nie jest w sumie porownujac do innych zabawek jakas wyzsza, taki urok zabawek ze takie sa ceny:-)
U mnie to najwiekszy problem mam z synkiem, bo ciezko mu cos kupic jak on wszystko ma, a zabawki mu tata zawsze jak jest w delegacji kupuje, maly sie nauczyl, ze tata wraca z prezentem a pokoj sie ugina pod iloscia
Na mikolajki to mu kupilam kilka ksiazek i dzwig elektryczny, ale pewnie jeszcze cos dokupie, a pod choinke...nie mam pomyslu.... Za czesto ma prezenty bez okazji i ciezko jest kupic mu cos... No a w przyszlym roku to juz 2 bedzie
Wiecej myslenia
Dla mamy to kupie jakies dobre perfumy, no i jeszcze chrzesniaka w PL mam ale to prosta sprawa Lego Lego i jeszcze raz Lego, nawet juz mi zestaw powiedzial jaki chce takze spokoj
Powiem Wam, ze ja uwielbiam swieta
Ten klimat etc, te gotowanie i swieza choinke w domu
Apropo wizyt, ja mam dzis za soba wizyte...i jutro musze isc na glukoze, bo inna lekarka byla a ona wysyla wszystkie kobiety... Pocieszam sie ze tu soczek daja
Dzidzius zdrowy
Rosnie, kopie i harcuje
Ciezko go zmierzyc tak figluje