reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Noo wystraszyłam się na maksa...
A jaka u Was dziś pogoda? Bo u mnie tak...

Załączniki

• 20131019_135532.jpg
    20131019_135532.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Edda u mnie tak samo piękna pogoda jak u Ciebie tylko strasznie zimno

zaraz porozstawiam te moje dzieci po kątach nie widzili się tyle czasu i zamiast się ładnie bawić to non stop się biją

noo i ja jestem obecna ;-)

Myślałam że tu cichosza będzie a jeszcze musiałam Was nadrobić ;-)
Ja dzisiaj miałam na obiad kurczaka z patelni, ziemniaczki i surówka z marchwi i jabłka :-D

U nas też słoneczko świeci ale jest mega zimno!!! Jakoś tak nie umiem się przestawić że niby za nie długo zima stulecia ma nas zaskoczyć :eek:

Jakos od popoludnia mi sie humor stracil. Mam kryzys papierosowy. Odkad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to nie pale. Czyli jakies 5 mies. i dotychczas dobrze to znosilam ale dzis mam taka ochote na papierosa ze mam zwariowac. A mysl ze i tak i tak nie zapale jeszcze bardziej mnie dobija. Musze to jakos przetrwac...

reklama
Do góry