reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Edda ja popalalam czasami i oczywiście alkohol. Ale jak wyszły 2 kreski to zero używek. Od prawie dwóch lat. Organizm na początku się trochę buntuje a potem zapomina i dym przeszkadza

reklama
Hej

U mnie na wszystko chęci brak. Siostrzenica ma guza pnia mózgu, rokowania słabe, operacja odpada, jest już drugi tydzień w szpitalu, lekarze szukają sposobu na jakes leczenie... ona jest w wieku mojej córki, jest mi tak ciężko, bezradnie.... Staram się jakoś nie stresować, ale płacz mi pomaga, bo zwariuję. Maluszek odzywa się z brzuszka bardzoej niż w 1 ciąży. Chyba chce nam zrobić niespodziankę bo jestem po dwóch usg i nic. Jeszcze mam 1 listopada a potem lecę na 3tyg do pl ale tam tylko już sama wizyta przed lotem powrotnim.

Zdrówka wam życzę i trzymajcie się ciepło

Posprzątałam dziś w domku, wykąpałam się i wyszłam na spotkanie z koleżanką. No i dopiero wróciłam, bo po drodze jeszcze wizyta u babci wiadomo ;-) Powiem Wam, że okropnie mnie boli kręgosłup...Chyba po tym sprzątaniu niestety. Już napisałam do M, że teraz będzie miał za zadanie masowanko ;-)
Teraz już leżę w łóżeczku i czekam na mam talent naprzemiennie z dwójką :-)

Kerna ten makaron jest banalnie prosty. Gotuję makaron, a obok na patelni przesmażam cebulkę z jakąś kiełbaską, do tego wrzucam warzywa według uznania, ser i jajka na samym końcu, żeby do takich nie do końca ściętych dodać makaron i razem wymieszać i podsmażyć lekko. No i wiadomo, doprawiam do smaku :-)
Edda nie dziwię się, że się wystraszyłaś. Pewnie też bym się przeraziła, ale dobrze, że to całkiem inny powód ;-) A propos ja już potrzebuję lusterka do pomocy i właśnie też pierwszy raz w życiu się przy tym zacięłam...I pomyśleć, że będzie coraz ciężej ;-)

Trusia bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że lekarze coś wymyślą, w końcu medycyna jest już naprawdę zaawansowana. Powodzenia i trzymajcie się!

Ostatnia edycja:
marta_a26 no dokładnie ja już sama przy goleniu ledwo ledwo sobie radzę i akurat się wspomogłam lusterkiem i masz... :))

Trusia77 no to nieciekawie, ale zawsze trzeba mieć nadzieję, że się uda

Idę już nynać i odespać tą wczorajszą nieprzespaną noc. Dobranoc :)
Aha no i oczywiście przetrwałam i nie zapaliłam. Oby jutro mnie tam nic nie korciło.

Trusia mam nadzieje że lekarze znajdą jakiś sposób żeby pomóc Twojej siostrzenicy a swoją drogą to strasznie niesprawiedliwe źe takie maluszki muszą cierpieć witam niedzielnie pogoda za oknem w miarę ładna ale leń mnie tržyma bo z wyra wstać nie mogę

Hej!
Niedziela zaczyna się leniwie, mąż zbudził mnie telefonem. Ale nie ma gdzie się spieszyć więc leżę i leżę ;-)
Miłego dnia dla wszystkich!

Witam u mnie pikne słoneczko wiec i pewnie spacerek bedzie ;-)

Trusia powodzenia dla siostrzenicy !!!;-)

marta no jasne lez ile sie da bo za pare miesiecy nie bedzie tak kolorowo:-p hahah

miłego dnia

Niedziela niedziela i po niedzieli :angry: posiedziałam w szkole a potem do mamusi na rolady i kluski śląśkie:-) Monila i pare innych osób pewnie wie o czym mówie ale dawno tego nie jadłam :tak:
Z mężem drugi dzień praktycznie nic nie gadaliśmy konkretnie bo nie było kiedy:eek: i już mnie rozwala w środku:szok:
Jutro wizyta a po wizycie spotkanie klasowe z liceum ;-) A na wizyte ide z przyjaciółką, miała być mama ale pogardziła :baffled:

reklama
Do góry