reklama
Trusia77
Fanka BB :)
Hej
U mnie na wszystko chęci brak. Siostrzenica ma guza pnia mózgu, rokowania słabe, operacja odpada, jest już drugi tydzień w szpitalu, lekarze szukają sposobu na jakes leczenie... ona jest w wieku mojej córki, jest mi tak ciężko, bezradnie.... Staram się jakoś nie stresować, ale płacz mi pomaga, bo zwariuję. Maluszek odzywa się z brzuszka bardzoej niż w 1 ciąży. Chyba chce nam zrobić niespodziankę bo jestem po dwóch usg i nic. Jeszcze mam 1 listopada a potem lecę na 3tyg do pl ale tam tylko już sama wizyta przed lotem powrotnim.
Zdrówka wam życzę i trzymajcie się ciepło
U mnie na wszystko chęci brak. Siostrzenica ma guza pnia mózgu, rokowania słabe, operacja odpada, jest już drugi tydzień w szpitalu, lekarze szukają sposobu na jakes leczenie... ona jest w wieku mojej córki, jest mi tak ciężko, bezradnie.... Staram się jakoś nie stresować, ale płacz mi pomaga, bo zwariuję. Maluszek odzywa się z brzuszka bardzoej niż w 1 ciąży. Chyba chce nam zrobić niespodziankę bo jestem po dwóch usg i nic. Jeszcze mam 1 listopada a potem lecę na 3tyg do pl ale tam tylko już sama wizyta przed lotem powrotnim.
Zdrówka wam życzę i trzymajcie się ciepło
Posprzątałam dziś w domku, wykąpałam się i wyszłam na spotkanie z koleżanką. No i dopiero wróciłam, bo po drodze jeszcze wizyta u babci wiadomo ;-) Powiem Wam, że okropnie mnie boli kręgosłup...Chyba po tym sprzątaniu niestety. Już napisałam do M, że teraz będzie miał za zadanie masowanko ;-)
Teraz już leżę w łóżeczku i czekam na mam talent naprzemiennie z dwójką :-)
Kerna ten makaron jest banalnie prosty. Gotuję makaron, a obok na patelni przesmażam cebulkę z jakąś kiełbaską, do tego wrzucam warzywa według uznania, ser i jajka na samym końcu, żeby do takich nie do końca ściętych dodać makaron i razem wymieszać i podsmażyć lekko. No i wiadomo, doprawiam do smaku :-)
Edda nie dziwię się, że się wystraszyłaś. Pewnie też bym się przeraziła, ale dobrze, że to całkiem inny powód ;-) A propos ja już potrzebuję lusterka do pomocy i właśnie też pierwszy raz w życiu się przy tym zacięłam...I pomyśleć, że będzie coraz ciężej ;-)
Trusia bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że lekarze coś wymyślą, w końcu medycyna jest już naprawdę zaawansowana. Powodzenia i trzymajcie się!
Teraz już leżę w łóżeczku i czekam na mam talent naprzemiennie z dwójką :-)
Kerna ten makaron jest banalnie prosty. Gotuję makaron, a obok na patelni przesmażam cebulkę z jakąś kiełbaską, do tego wrzucam warzywa według uznania, ser i jajka na samym końcu, żeby do takich nie do końca ściętych dodać makaron i razem wymieszać i podsmażyć lekko. No i wiadomo, doprawiam do smaku :-)
Edda nie dziwię się, że się wystraszyłaś. Pewnie też bym się przeraziła, ale dobrze, że to całkiem inny powód ;-) A propos ja już potrzebuję lusterka do pomocy i właśnie też pierwszy raz w życiu się przy tym zacięłam...I pomyśleć, że będzie coraz ciężej ;-)
Trusia bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że lekarze coś wymyślą, w końcu medycyna jest już naprawdę zaawansowana. Powodzenia i trzymajcie się!
Ostatnia edycja:
edda89
Fanka BB :)
marta_a26 no dokładnie ja już sama przy goleniu ledwo ledwo sobie radzę i akurat się wspomogłam lusterkiem i masz... )
Trusia77 no to nieciekawie, ale zawsze trzeba mieć nadzieję, że się uda
Idę już nynać i odespać tą wczorajszą nieprzespaną noc. Dobranoc
Aha no i oczywiście przetrwałam i nie zapaliłam. Oby jutro mnie tam nic nie korciło.
Trusia77 no to nieciekawie, ale zawsze trzeba mieć nadzieję, że się uda
Idę już nynać i odespać tą wczorajszą nieprzespaną noc. Dobranoc
Aha no i oczywiście przetrwałam i nie zapaliłam. Oby jutro mnie tam nic nie korciło.
Trusia mam nadzieje że lekarze znajdą jakiś sposób żeby pomóc Twojej siostrzenicy a swoją drogą to strasznie niesprawiedliwe źe takie maluszki muszą cierpieć witam niedzielnie pogoda za oknem w miarę ładna ale leń mnie tržyma bo z wyra wstać nie mogę
kerna
http://www.lauraziobro.pl
dzień dobry.
trusia strasznie niesprawiedliwy jest świat. Powodzenia dla siostrzenicy!!!!
trusia strasznie niesprawiedliwy jest świat. Powodzenia dla siostrzenicy!!!!
Niedziela niedziela i po niedzieli posiedziałam w szkole a potem do mamusi na rolady i kluski śląśkie:-) Monila i pare innych osób pewnie wie o czym mówie ale dawno tego nie jadłam
Z mężem drugi dzień praktycznie nic nie gadaliśmy konkretnie bo nie było kiedy i już mnie rozwala w środku
Jutro wizyta a po wizycie spotkanie klasowe z liceum ;-) A na wizyte ide z przyjaciółką, miała być mama ale pogardziła
Z mężem drugi dzień praktycznie nic nie gadaliśmy konkretnie bo nie było kiedy i już mnie rozwala w środku
Jutro wizyta a po wizycie spotkanie klasowe z liceum ;-) A na wizyte ide z przyjaciółką, miała być mama ale pogardziła
reklama