reklama
Mi nawet mleko może poprzednia laktacja się w pełni nie skończyła.
Ja dziś muszę kupić małej nowe kolczyki bo tymi ciągle zachacza. Potem rozłożymy łóżeczko.
U nas mzy i zimni. W nocy się odkryłam i plecy mnie bolą od zimna :-(
Ja dziś muszę kupić małej nowe kolczyki bo tymi ciągle zachacza. Potem rozłożymy łóżeczko.
U nas mzy i zimni. W nocy się odkryłam i plecy mnie bolą od zimna :-(
gabi84
Fanka BB :)
Hej kochane!!!!
Dopiero wstaliśmy, pospaliśmy z młodym bo m. wcześnie rano pojechał na zawody...
Odsłaniam okna a tam piękne słoneczko :-) tylko auta bielutkie od mrozu, ale może będzie ładny dzionek
Weny na obiad też nie mam, chyba coś odmroże
myg - ja też czekam na poniedziałkową wizyte :-)
aaaa...siara mi jeszcze nie leci...
Dopiero wstaliśmy, pospaliśmy z młodym bo m. wcześnie rano pojechał na zawody...
Odsłaniam okna a tam piękne słoneczko :-) tylko auta bielutkie od mrozu, ale może będzie ładny dzionek
Weny na obiad też nie mam, chyba coś odmroże
myg - ja też czekam na poniedziałkową wizyte :-)
aaaa...siara mi jeszcze nie leci...
Katia mnie też jeszcze nie. A Ty już zauważyłaś czy tak pytasz?
U mnie na obiad pewnie makaron z jajkiem i warzywami ;-) Mój M nie może zrozumieć jak można to jeść, ale studenci wiedzą o czym mówię ;-)
Dobra, muzyka w ruch i idę sprzątać :-) Przy okazji sobie potańczymy z moim małym mężczyzną
U mnie na obiad pewnie makaron z jajkiem i warzywami ;-) Mój M nie może zrozumieć jak można to jeść, ale studenci wiedzą o czym mówię ;-)
Dobra, muzyka w ruch i idę sprzątać :-) Przy okazji sobie potańczymy z moim małym mężczyzną
Hej dziewczyny u mnie dziś aktywny dzień rano byliśmy z bratem na treningu piłki nożnej ja z młodym zmarzłam i wróciłam do domu a starsze jeszcze kopią piłkę czekam na nich i lecimy na zakupy potem obiad i wyruszamy na basen po czym mam nadzieje Kacper padnie a mnie czeka romantyczny wieczór z mężem :-)
a tak w ogóle musze sie pochwalić jtr jade jako statystka na plan serialu na dobre i na złe ma być jakaś scena podczas usg kręcona :-)
a tak w ogóle musze sie pochwalić jtr jade jako statystka na plan serialu na dobre i na złe ma być jakaś scena podczas usg kręcona :-)
edda89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Wczoraj chyba była pełnia albo coś bo ja też miałam problemy ze snem.
Magdzik20 w na dobre i złe? Suuuper !
Siara z piersi jeszcze mi nie leci. Moja siostra jak była w ciąży to żeby przyśpieszyć akcję porodową to sobie pomasowała sutki i jej wyleciała siara, ja nie będe próbować
Verita nie denerwuj się niepotrzebnie tym brakiem ruchów. Wyczytałam gdzieś, że ruchy do 28 tyg. nie będą wyczuwalne cały czas. Ale to napewno już wiesz. Pewnie w nocy fika. Ja moją tak dziś nakryłam w nocy jak sobie fikała bez mojej wiedzy
Wczoraj przeżyłam palpitacje serca. Poszłam wieczorem siku i patrzę na wkładce krew . Masakra już sie tak przestraszyłam i mówie boooże nie, tylko nie to. Ale uruchomiłam mózgownice i przypomniało mi się że podczas kąpieli wygoliłam sobie te okolice z okazji przyjazdu mojego chłopa. Musiałam się zaciąć uffffffff.
Magdzik20 w na dobre i złe? Suuuper !
Siara z piersi jeszcze mi nie leci. Moja siostra jak była w ciąży to żeby przyśpieszyć akcję porodową to sobie pomasowała sutki i jej wyleciała siara, ja nie będe próbować
Verita nie denerwuj się niepotrzebnie tym brakiem ruchów. Wyczytałam gdzieś, że ruchy do 28 tyg. nie będą wyczuwalne cały czas. Ale to napewno już wiesz. Pewnie w nocy fika. Ja moją tak dziś nakryłam w nocy jak sobie fikała bez mojej wiedzy
Wczoraj przeżyłam palpitacje serca. Poszłam wieczorem siku i patrzę na wkładce krew . Masakra już sie tak przestraszyłam i mówie boooże nie, tylko nie to. Ale uruchomiłam mózgownice i przypomniało mi się że podczas kąpieli wygoliłam sobie te okolice z okazji przyjazdu mojego chłopa. Musiałam się zaciąć uffffffff.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Marta a ja lubietakie 'gówienka' dziwne do jedzenia. Jak to robisz???
MAgdzik wooooow, to koniecznie dawaj znać który to odcinek bedzie
Edda haaa to wczoraj był krwawy wieczór bo i ja meczyłam się w wannie dla męża
MAgdzik wooooow, to koniecznie dawaj znać który to odcinek bedzie
Edda haaa to wczoraj był krwawy wieczór bo i ja meczyłam się w wannie dla męża
reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Witam sie dziewczynki!
Dzis u mnie pieknie słonecznie, a ja męcze się z cholernymi nudnościami i nie mam siły nawet wyjść na zewnątrz!
Madzik20 - ale super!!! powodzonka na planie
Edda - no niezłego sobie stracha napędziłaś!
Dzis u mnie pieknie słonecznie, a ja męcze się z cholernymi nudnościami i nie mam siły nawet wyjść na zewnątrz!
Madzik20 - ale super!!! powodzonka na planie
Edda - no niezłego sobie stracha napędziłaś!