reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Mi nawet mleko może poprzednia laktacja się w pełni nie skończyła.
Ja dziś muszę kupić małej nowe kolczyki bo tymi ciągle zachacza. Potem rozłożymy łóżeczko.
U nas mzy i zimni. W nocy się odkryłam i plecy mnie bolą od zimna :-(

Hej kochane!!!!

Dopiero wstaliśmy, pospaliśmy z młodym bo m. wcześnie rano pojechał na zawody...
Odsłaniam okna a tam piękne słoneczko :-) tylko auta bielutkie od mrozu, ale może będzie ładny dzionek :tak:
Weny na obiad też nie mam, chyba coś odmroże :tak:

myg - ja też czekam na poniedziałkową wizyte :-)

aaaa...siara mi jeszcze nie leci...

Katia mnie też jeszcze nie. A Ty już zauważyłaś czy tak pytasz?
U mnie na obiad pewnie makaron z jajkiem i warzywami ;-) Mój M nie może zrozumieć jak można to jeść, ale studenci wiedzą o czym mówię ;-)
Dobra, muzyka w ruch i idę sprzątać :-) Przy okazji sobie potańczymy z moim małym mężczyzną :-D

Hej dziewczyny u mnie dziś aktywny dzień rano byliśmy z bratem na treningu piłki nożnej ja z młodym zmarzłam i wróciłam do domu a starsze jeszcze kopią piłkę czekam na nich i lecimy na zakupy potem obiad i wyruszamy na basen po czym mam nadzieje Kacper padnie a mnie czeka romantyczny wieczór z mężem :-)
a tak w ogóle musze sie pochwalić jtr jade jako statystka na plan serialu na dobre i na złe ma być jakaś scena podczas usg kręcona :-)

Hej dziewczyny. Wczoraj chyba była pełnia albo coś bo ja też miałam problemy ze snem.
Magdzik20 w na dobre i złe? Suuuper ! :D
Siara z piersi jeszcze mi nie leci. Moja siostra jak była w ciąży to żeby przyśpieszyć akcję porodową to sobie pomasowała sutki i jej wyleciała siara, ja nie będe próbować :p
Verita nie denerwuj się niepotrzebnie tym brakiem ruchów. Wyczytałam gdzieś, że ruchy do 28 tyg. nie będą wyczuwalne cały czas. Ale to napewno już wiesz. Pewnie w nocy fika. Ja moją tak dziś nakryłam w nocy jak sobie fikała bez mojej wiedzy :D

Wczoraj przeżyłam palpitacje serca. Poszłam wieczorem siku i patrzę na wkładce krew
:szok:. Masakra już sie tak przestraszyłam i mówie boooże nie, tylko nie to. Ale uruchomiłam mózgownice i przypomniało mi się że podczas kąpieli wygoliłam sobie te okolice z okazji przyjazdu mojego chłopa. Musiałam się zaciąć uffffffff.

Marta a ja lubietakie 'gówienka' dziwne do jedzenia. Jak to robisz???
MAgdzik wooooow, to koniecznie dawaj znać który to odcinek bedzie:tak:

Edda haaa to wczoraj był krwawy wieczór bo i ja meczyłam się w wannie dla męża:-D

reklama
Witam sie dziewczynki!

Dzis u mnie pieknie słonecznie, a ja męcze się z cholernymi nudnościami i nie mam siły nawet wyjść na zewnątrz!

Madzik20 - ale super!!! powodzonka na planie :)
Edda - no niezłego sobie stracha napędziłaś!

Do góry