reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
witam:)
dziś u nas rano lało ale teraz słońce się przebija.

katia nie przejmuj się tą wagą tak bardzo ja się ważę na swojej wadze od początku i od jakiegoś czasu mi się utrzymuje 4,5 na plusie a u lekarza mi więcej wychodzi bo nie dość właśnie że zawsze po południu to jeszcze w ubraniu. A zresztą ja ufam swojej wadze bo wiem od czego na niej startowałam.

kesti
fajnie, że już lepiej się czujesz
beti 7 to i tak chyba nieźle.... ja wstaję codziennie o 6 do pracy:-( a zresztą niektóre dzieci przecież też potrafią pobudki o 5 zrobić... to już masakra chyba jest:-p ciekawe jak moje będzie wstawać??

dziś cały czas czuję takie smyranie:-) wierci się moje dziecię :tak:

miłego dnia

no wiem, ze i tak mam dobrze ze spaniem teraz:) kiedys tak do okolo roku to wlasnie 5-6 byla pobudka (jako male niemowle 4.30-5) ale teraz to spioch nawet do 10-11. jego kuzynka w takim samym wieku to codziennie o 6 wstaje.

U mnie też paskudny dzień, nie pada ale wieje tak mroźno, no ale trzeba było wyjść do sklepu a po drodze zaszłam na targ i wiecie co dorwałam piękne firanki do salonu i takie tanie po 35zł za szt. A mam 3 okna więc się nie zastanawiałam bo zazwyczaj to 100zł trzeba dać za 1 szt. No cóż, zakup nie dzieciowy ani ciążowy ale też cieszy :-) Jak poznam płeć będą i dzieciowe zakupki :tak:

Mój synek też ostatni budzi mi sie po 7, a zawsze wstawał po 8, przed 9. No i śpi w dzien czasami ze 2 godz. a jak nie pójdzie spać to pada ok 17-18 a wtedy to ani drzemka ani położyć na noc i trzeba go na siłe zabawiać albo znosić zły humor. Wczoraj nie mógł zasnąć, ale chyba była pełnia księżyca, wiem że to też działa na dzieci.

O słoneczko zagląda :-) aż miło się robi, oby tylko zostało do końca dnia :-)

witajcie
poszlam rano na zajecia z dzieckiem, wychodze po a tam oberawanie chmury ja oczywiscie piechota z wozkiem pol godziny szybkiego marszu w jedna strone, wrocilam przemoknieta cala kurtka i sweter pod kurtka, alam do pralki zeby o razu wyprac a ta sie wylazyla i nie chce otworzyc.. tak to mi sie dzien zaczal....:szok:

Dziewczyny potrzebuje pomysłu na prezent na roczek dla chłopaka, co prawda dopiero w lutym ale obawiam się że będzie tyle innych wydatków i zamieszania że wole to kupić teraz i niech sobie stoi :tak:
U mnie też pada... Zabrałam się za sprzątanie mieszkania ale jakieś totalne rozleniwienie czuje:no:

Verita to jest ta nowa pralka co mąż z kolegą musiał montować ?:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się i Jaaa :)

Nie było mnie trochę czasu- ale podczytywałam Was i widziałam że martwiłyście się o mnie za co dziękuje :)

U mnie wszystko dobrze :) Brzucho rośnie, kopniaczki dużo wyraźniejsze, ostatnio nawet czuje wypinanie się albo nawet powiedzialabym że wypychanie swojej mini stópki :)

Katia bakterie w moczu da sie wyleczyć, nie martw się Kochana będzie dobrze, a co do wagi to ja przytyłam prawie 3 kg - tzn byłam ważona jakieś 4 dni temu, ale za to brzucho wygląda jakbym połkneła małego arbuzka :)

U mnie też jest beznadziejna pogoda, ale jakoś da się ją przeżyć, jest pochmurno ale jak na razie nie pada deszcz :)

Do góry