reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

sylwia78, marta, beti w Polsce rzeczywiscie kobiety w ciazy nie moga pracowac na nocki ale w UK jest inaczej a przynajmniej w moim zakladzie pracy, ale to tez zalezy ode mnie bo moglabym isc do lekarza i powiedziec ze zle nosze nocki i wtedy dostane bez problemu papier i przenosza mnie na same dniowki- kolezanka z pracy tak miala, ale poki co ja nie narzekam, dolegliwosci nie mam zadnych, fakt ze jestem bardziej zmeczona po tych nockach i te 12 godzin daje w kosc ale jakos daje rade, wiekszosc dziewczyn u nas w ciazy pracuje/ pracowalo do 8 miesiaca i dawaly rade:) takze ja tez mam zamiar pociagnac do polowy stycznia jak wszystko bedzie ok (daj Boze) zwlaszcza ze dopiero co wrocilam do pracy i wychodzi na to ze tylko na 4 miesiace :)

grzechotka narobilas smaka na pierogi, podziel sie :) moj M nie przepada wiec rzadko zdarza mi sie jesc a uwielbiam, zwlaszcza z miesem, a takie domowe to dopiero musi byc pycha;)

no to zbieram sie spac, wprawdzie mi sie nie chce bo przespalam caly dzien ale chce jutro wczesniej wstac i ogarnac troche dom, dobranoc, do jutra :***

reklama
druga ?????? :-) Dzieńdobry!!!!! Małżu już na działce, a mnie dizsiaj czekaja grządki. Marta wiem co to znaczy..sama jestem bez M całymi tygodniami..tulam!!

Hej dziewuszki :)
Ja wiem, że niejedna z nas ma podobnie i dobrze jest się wspierać w niedoli ;-)

Dopiero się przebudziłam, znaczy M napisał sms i już pobudka, ale to i tak godzina niezła więc starczy spania :)

Co tu zjeść na śniadanie...?

Witam:) Wyspana:) Dzis zamierzam wysprzatac mieszkanie:) Moj synek dostal kaszlu...Wiec zobaczymy czy w pn bedzie mogl isc do przedszkola. Zycze milego weekendu

ach Beti dopiero spojrzałam na twój suwaczek, faktycznie za wcześnie na połówkowe u Ciebie:tak:

Kesti- straszna tragedia:-(

u nas leje, dzień jest szary i nijaki. Leniu****emy w domu no i dobrze, czasami lubię takie dni.

Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić polowkowe? Niektóre z Was były już to moze lekarz mówił kiedy najlepiej. A ja z synkiem na weekend wyjechalam bo mąż maluje synkowi pokój i przedpokoj. Mam nadzieje ze sie wyrobi, pogoda nie służy. Wilgoć, zimno. Byliśmy na spacerze, ale najchętniej przelezalabym pod koldra cały dzień :)

reklama
Do góry