kasssia1984
Zaciekawiona BB
sylwia78, marta, beti w Polsce rzeczywiscie kobiety w ciazy nie moga pracowac na nocki ale w UK jest inaczej a przynajmniej w moim zakladzie pracy, ale to tez zalezy ode mnie bo moglabym isc do lekarza i powiedziec ze zle nosze nocki i wtedy dostane bez problemu papier i przenosza mnie na same dniowki- kolezanka z pracy tak miala, ale poki co ja nie narzekam, dolegliwosci nie mam zadnych, fakt ze jestem bardziej zmeczona po tych nockach i te 12 godzin daje w kosc ale jakos daje rade, wiekszosc dziewczyn u nas w ciazy pracuje/ pracowalo do 8 miesiaca i dawaly rade takze ja tez mam zamiar pociagnac do polowy stycznia jak wszystko bedzie ok (daj Boze) zwlaszcza ze dopiero co wrocilam do pracy i wychodzi na to ze tylko na 4 miesiace
grzechotka narobilas smaka na pierogi, podziel sie moj M nie przepada wiec rzadko zdarza mi sie jesc a uwielbiam, zwlaszcza z miesem, a takie domowe to dopiero musi byc pycha
no to zbieram sie spac, wprawdzie mi sie nie chce bo przespalam caly dzien ale chce jutro wczesniej wstac i ogarnac troche dom, dobranoc, do jutra :***
grzechotka narobilas smaka na pierogi, podziel sie moj M nie przepada wiec rzadko zdarza mi sie jesc a uwielbiam, zwlaszcza z miesem, a takie domowe to dopiero musi byc pycha
no to zbieram sie spac, wprawdzie mi sie nie chce bo przespalam caly dzien ale chce jutro wczesniej wstac i ogarnac troche dom, dobranoc, do jutra :***