reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

czytam o tych waszych mezach:) moj to gotowac umie, kiedys na studiach to uwielbialismy razem gotowac. teraz raczej ja to robie bo sie rozleniwil. tak samo ze sprzataniem. no ale chociaz smieci wynosi hehe

mnie znow plecy na dole bola po lewej stronie. cos mi tam uciska albo raczej ktos, na jakis nerw:/ a do tego dzis mi sie zakrecilo w glowie jak robilam kolacje i juz czulam, ze jak sie nie poloze to zemdleje. wystraszylam sie bo to dziwnie tak jakby nie moc sie kontrolowac:(

reklama
Katia, MamoStacha to jak juz mówiłam ludzie wtedy albo udają że nic nie widzą, albo widzą ale odwracaja głowe w drugą strone i zajmują się niby czymś innym, ja tak samo ZAWSZĘ ustępowałam miejsca a dzisiaj to dosłownie aż później sama żałowałam że się nic nie odezwałam no ale ja nie należę do konfliktowych ludzi, ale to chyba źle bo w tych czasach człowiek drugiego by zdeptał...

Ja też naleśników nie umiem robić, tak samo mialam ostatnio ochotę na gofry, moje zawsze wychodza gumowate a męża takie aż kruche :)

Tak się najadłam na noc że szok, babcia męża ma dzisiaj imieniny o czym kompletnie zapomnieliśmy, w ogóle z moją pamięcią to co raz gorzej, chyba musze przypomnienia w telefonie sobie ustawiać bo kobieta jak zadzwoniła do nas to aż się popłakała że zapomnieliśmy o staruszce, bo mnie dzisiaj ta akcja w ZUSie wkurzyła że zapomniałam o tych imieninach... ;/

Oglądam właśnie Kogiel Mogiel i zaraz idę spać więc mówię Wam dobranoc :)

ja dawałam wode mineralna i nic. po prostu nie umiem robić naleśników już się z tym pogodzilam. za to torta jutro musze zacząć robic bo oboje mamy na dniach urodziny i imprezkę robimy.
w ogóle jakoś mi samopoczucie spadło. mam nadzieję że doła nie zalapuje.ide was poczytać moze będzie coś miłego. ..

ja nie śpię ale musiałaam dzieciaki rano wyszykować do szkoły i przedszkola a potem porozwozić towarzystwo po placówkach. Teraz popijam herbatkę i zabieram się do roboty.

mi coś też uciska na jakiś nerw w lewej nodze a bardziej w lewym ścięgnie przy kroczu, boli chwilami. No ale teraz brzuchy będą co raz większe to i dolegliwości więcej.

Witam przy sniadanku . u mnie dzis pogoda znowu sie załamała i jak na razie mam pochmurno , zobaczymy jak bedzie dalej ;-)

Verita kochana ja to bym wolałą nie umiec zrobic nalesnikow ale za to takie torty jak ty robisz ;-) kazdy ma inne zdolnosci ;-) a kiedy macie urodzinki pochwal sie :tak:

wyspałam sie na całego ... jak ogladalismy Kogel Mogel to moj mezus mowił tylko jejciu zeby nasze dziecko takie rozdarte nie było :-p hahah ale sie boi :-D

a gdzie nasza Katia sie z rana podziewa ??

miłego dnia kobitki :-)

A mnie dzis cholera zlapie... Zepsula mi sie zmywarka:( Fachowiec wlasnie ja zabral, jest na gwarancji, ale tydzien bez niej.... Jak ja wytrzymam:( Nie znosze mycia naczyn. Dzis przez ta zmywarke zostalam w domu, musze tylko projekt zrobic z domu. Nie mam pomyslu co na oiad ugotowac. Wgl zauwazylam, ze w ciazy marnuje wiecej jedzenia. Bo kupie cos mam ochote, otworze i nie zjem:(

Dziewczyny czy mial ktos przypadlosc notorycznego krwotoku z nosa, jak ide sisiu.... Nie w domu...Ale u kogos lub w pracy, bo nie usiade na deske tam... I za kazdym razem konczy sie krwotokiem ok. 5 minutowym....

kesti czekaj wsiadam w samolot i lece do Ciebie bede twoja zmywarka :-p hah ja tam lubie zmywac naczynia ;-)
no ja tez tak mam ze jak jestem w sklepie to kupuje prawie wszystko "bo mam ochote " a jak poznije sie okazuje połowy nie zjadam ale na szczescie mezus zajada za mnie:-p u mnie dzis na obiadek botwinkowa została z wczoraj a co do tego to jeszcze nie wiem :-p

co do krwotoku z nosa nie pomoge ...

Laski zaraz wybieram sie do gina :baffled:
Jak nigdy tak teraz sie boję co mi powie.
Na szczęście nie muszę jechać za miasto żeby małą zostawić.

Ja zmywarki nie mam i cierpię.:sorry2: dlatego wiem co czujesz;-)
U nas na obiad spaghetti będzie, został mi sos z wekowania w ilości akurat :tak:

reklama
Do góry