reklama
Kasoku, gdzies czytalam, ze to mleko w piersi jest nawet jesli piers nie jest nabrzmiala...bo tez mialam czesto takie mysli, ze sie nie najada..jeszcze mama mnie dobijala, ze mam takie male piersi to pewnie mleka nie mam...ale jak maly rosnie i nie wrzeszczy ciagle to chyba jednak cos tego mleka mam...
Jak mam tak Ci mogla powiedzieć, powiedz mamie,ze twoja znajoma jak zachodzila w ciaze miała miseczke a minus jak nastolatka , a teraz może ma z C lub dobre B i jej synek przybral od wyjścia ze szpitala z 3250 do 4850 wiec można małymi cyckami wykarmić
Hej dziewczyny noc miałam od drugiej do po 3 z kolkami, potem jakos, jak już wyżej napisałam bylam dzisiaj na wazeniu i mierzeniu i młody bardzo przybral w ciągu swojego zycia, lekarka się za glowe zlapala ponad kilo ja z reszta tez bylam w szoku, tylko jest na moim malym cycu i popatrzcie jak se tyje , ale opitala dwa cyce za jednym posiedzeniem.
Joasia_1986
Fanka BB :)
Verita no aż 4 pampki podczas przebierania nie miałam, ale trzy tak.
Była u mnie położna. Jej zdaniem to moje zgrubienie na wałku nad blizną to macica, bo tam była szyta i jak się za chwilę całkiem obkurczy to to zniknie.
A dla mojej dzidzi poleciła odstawić herbatkę koperkową i moją laktacyjną, a zastąpić to rumiankiem. Do tego podawać profilaktycznie Biogaie i zapyta się doktorki o Espumisan, czy już można podawać.
Była u mnie położna. Jej zdaniem to moje zgrubienie na wałku nad blizną to macica, bo tam była szyta i jak się za chwilę całkiem obkurczy to to zniknie.
A dla mojej dzidzi poleciła odstawić herbatkę koperkową i moją laktacyjną, a zastąpić to rumiankiem. Do tego podawać profilaktycznie Biogaie i zapyta się doktorki o Espumisan, czy już można podawać.
blindwillow
Joasia ja jestem juz 5 tydzien po cieciu i nadal mam to zgrubienie..28 marca mam wizyte u gina to sie spytam...
Katia a czym sie objawia ten skok 5 tygodnia? Bo moj maly wlasnie zaczal 5 tydzien, moze tez to ma, a ja podejrzewam go o jakies zaburzenia neurologiczne....
Katia a czym sie objawia ten skok 5 tygodnia? Bo moj maly wlasnie zaczal 5 tydzien, moze tez to ma, a ja podejrzewam go o jakies zaburzenia neurologiczne....
Skok objawia się tym, żemały ciągle chce być blisko a najlepiej przy piersi. Ma potrzebę ssania. W ciągu dnia źle śpi, a najlepiej to na mnie. Wybudza się z płaczem. Przy piersi czasami rzuca się jak mała pirania
tutaj jest więcej http://rodzicetomy.pl/article/post/4/
tutaj jest więcej http://rodzicetomy.pl/article/post/4/
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
To my też mamy skok rozwojowy wypisz wymaluj wszystkie objawy no właśnie zauważyłam że często przygląda się ścianie w sypialni ktora jest w tapecie z bardzo kontrastowymi kolorami bo ma koła pomarańczowe i żółte bardzo wyraźne
Katia to co jutro spacer po parku ?
Katia to co jutro spacer po parku ?
Ostatnia edycja:
Joasia_1986
Verita położna powiedziała, że będzie całkiem płasko i nie będzie śladu po cesare (no poza kreską po cięciu). Ja dodatkowo na tym wałku mam wyczuwalne zgrubienia i mówiła, że to są szwy na macicy.
reklama
Grzechotko bardzo chętnie być może jutro wpadnie położna, ale nie wiem o której godzinie.
A o której Wy zazwyczaj spacerujecie? My między 12 a 15 tak mniej więcej. ;-)
u nas dzisiaj jest już lepiej z tym skokiem, ale wczoraj było masakrycznie. Zęby umyłam dopiero jak mąż wrócił z pracy, a przez cały dzień jadłam chleb i parówki
A o której Wy zazwyczaj spacerujecie? My między 12 a 15 tak mniej więcej. ;-)
u nas dzisiaj jest już lepiej z tym skokiem, ale wczoraj było masakrycznie. Zęby umyłam dopiero jak mąż wrócił z pracy, a przez cały dzień jadłam chleb i parówki