reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam
U nas nocka niezbyt przespana. Coś się kręcila.
Teraz na cycu wisi. Obkupkala mnie 4 razy pos rząd. Co umyta nowy pampers a ona na niego. O tak 4 pampki w ciagu dwóch minut.

reklama
Kasoku, gdzies czytalam, ze to mleko w piersi jest nawet jesli piers nie jest nabrzmiala...bo tez mialam czesto takie mysli, ze sie nie najada..jeszcze mama mnie dobijala, ze mam takie male piersi to pewnie mleka nie mam...ale jak maly rosnie i nie wrzeszczy ciagle to chyba jednak cos tego mleka mam...

Jak mam tak Ci mogla powiedzieć, powiedz mamie,ze twoja znajoma jak zachodzila w ciaze miała miseczke a minus jak nastolatka , a teraz może ma z C lub dobre B i jej synek przybral od wyjścia ze szpitala z 3250 do 4850 wiec można małymi cyckami wykarmić :tak:

Hej dziewczyny noc miałam od drugiej do po 3 z kolkami, potem jakos, jak już wyżej napisałam bylam dzisiaj na wazeniu i mierzeniu i młody bardzo przybral w ciągu swojego zycia, lekarka się za glowe zlapala ponad kilo ja z reszta tez bylam w szoku, tylko jest na moim malym cycu i popatrzcie jak se tyje :-D, ale opitala dwa cyce za jednym posiedzeniem.

Verita no aż 4 pampki podczas przebierania nie miałam, ale trzy tak.

Była u mnie położna. Jej zdaniem to moje zgrubienie na wałku nad blizną to macica, bo tam była szyta i jak się za chwilę całkiem obkurczy to to zniknie.

A dla mojej dzidzi poleciła odstawić herbatkę koperkową i moją laktacyjną, a zastąpić to rumiankiem. Do tego podawać profilaktycznie Biogaie i zapyta się doktorki o Espumisan, czy już można podawać.

Joasia ja jestem juz 5 tydzien po cieciu i nadal mam to zgrubienie..28 marca mam wizyte u gina to sie spytam...
Katia a czym sie objawia ten skok 5 tygodnia? Bo moj maly wlasnie zaczal 5 tydzien, moze tez to ma, a ja podejrzewam go o jakies zaburzenia neurologiczne....

To my też mamy skok rozwojowy wypisz wymaluj wszystkie objawy no właśnie zauważyłam że często przygląda się ścianie w sypialni ktora jest w tapecie z bardzo kontrastowymi kolorami bo ma koła pomarańczowe i żółte bardzo wyraźne
Katia to co jutro spacer po parku ?

Ostatnia edycja:
Verita położna powiedziała, że będzie całkiem płasko i nie będzie śladu po cesare (no poza kreską po cięciu). Ja dodatkowo na tym wałku mam wyczuwalne zgrubienia i mówiła, że to są szwy na macicy.

reklama
Grzechotko bardzo chętnie :tak:być może jutro wpadnie położna, ale nie wiem o której godzinie.
A o której Wy zazwyczaj spacerujecie? My między 12 a 15 tak mniej więcej. ;-)

u nas dzisiaj jest już lepiej z tym skokiem, ale wczoraj było masakrycznie. Zęby umyłam dopiero jak mąż wrócił z pracy, a przez cały dzień jadłam chleb i parówki :-p

Do góry