reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Smoczek nie ma wplywu na piers moim zdaniem. Starsza nie chciala miala odruch wymiotny. Młodszej dalam pociumkala potem siostra zabrała i zapomnialam o nim. Na szczęście się zaopaatrzylam mam z 15 jurto będę szukać :-D
Co do kapieli też nie kapiemy codziennie

reklama
Czy po cc boli was podwozie? Znacxy jakby pęcherz, jakby kości miednicy..jak siadam na kibelku to jakby mi wszystko miało wypasć

Kurde i co z tà Sandrą?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja mam dosc. Dzis jest 6dni po terminie a ja nadal 2w1. Wczoraj mialam kroplowke i zastrzyk na zmiekczenie szyjki bo ona wciąż jest za twarda. Rozwarcie na górze szyjki mam na 2 ciasne palce a na dole na 2 luźne. Non stop dostaje czopki. A najgorsze ze to ciśnienie mi sie utrzymuje 150/100. Juz zmeczona jestem.

Trusia mnie coś boli, ale to chyba bardziej związane nie z pęcherzem, tylko tym drugim układem :-p od powrotu ze szpitala już dwa razy użyłam czopków glicerynowych :-( czytałam, że po cc mogą być problemy z układem trawiennym i ja tak pewnie mam. Jak siedzę na wc to mnie pół brzucha boli.

Co do smoczka to moja wypluwa, ale jak już ją weźmie na ssanie to woli z aventu niż lovi, pewnie dlatego, że jest mniejszy.

Sandra trzymaj się. Dobrze, że w ogóle coś z Tobą tam działają. Ja sobie po prostu leżałam. U mnie było 10 dni po terminie i samo się zaczęło. U Ciebie też się za chwilę rozkręci. Trzymam kciuki.

Ja kąpie co drugi dzień. Położna mówiła, że nie trzeba codziennie.

Cześć!

Wczoraj jak tylko chciałam coś napisać, to Mały dopominał się uwagi.

Trusia - dokładnie miałam takie odczucie jak Ty. Siadałam na kibelku i miałam wrażenie, że wszystkie narządy mi wypadną :-p Nawet zrobienie siusiu zajmowało mi dłuższą chwilę i trochę bolało. Ale po ok dwóch tygodniach od cięcia przeszło zupełnie. Z grubszą sprawą też miałam problemy. W sumie dopiero od kilku dni jest lepiej.

Sandra
bidulko!!! A co lekarze mówią?? Jaki mają plan?

Co do smoczka, to my podajemy od szpitala. Nie jest to jakiś ulubiony gadżet Michała, ale jak ma silny odruch ssania to pociumka sobie i się uspokoi.

Hej
U nas podobnie widzę z mężem do dupy wczoraj wirlja awantura dziś patrzeć mi się na niego nie chce jest taki beznadziejny mały też ma swoje fochy nie wiem już o co mu chodzi nie rozumiem ani młodego ani starego średni też od rana aferę robi że do przedszkola nie pójdzie ubrać się nie chce zębów nie chce myć nawet pies jest wredny bo też facet i szczeka jak opętany

Dziewczyny trzymajcie kciuki, od rana testuje smoczek na mojej małej. Póki co kiepsko, cwana, wypluwa i płacz. Chce cyca mymlac

reklama
Katia dziś w nocy rutynowo baczki go męczyły ja nie wiem ile to może gazów się mieścić u niego no tyle pryka i to jak stary :-) tyle ze przy tym bardzo się meczy pomagam mu trochę podginam nóżki masuje brzuszek już naprawdę uważa na to co jem ale niezależnie co zjem i tak między 2 a 5 sytuacja się powtarza .
Ja smoczka nie daję ewentualnie na spacerze jak marudzi ale on i tak wypluwa dlawi się

Do góry