reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam się i ja, jakos chodze jak zombie bo mój maly zrfobil sobie dzień w nocy, wiec poznajemy się i jakos tak nie wyrabiam, patrze do lustra a tu normalne worki pod oczami.

Edda będzie dobrze z Hanusia, bardzo wspolczuje i tule.

Marta moje gratki ;-)

Poza tym to u mnie nic ciekawego, wczoraj mielismy pierwszy spacer, dzisiaj tez wyszłam z Mlodym na moment i najzabawniejsze jest to,ze jak tylko wloze szkraba do wozka spi jak zaklęty :szok:

No nic uciekam spac, dobrej nocy.

reklama
Witam po 4 godzinach snu
Mikołajkowy brzuszek i Majeczkowy kaszel spać nie dawały. Teraz dzieciaki znowu posnęły, więc może i ja złapię chwilę.
A miałam dziś wceśniej wstać i trochę lepiej posprzątać. Wstaç wstałam, ale sprzątać nie mam siły.

Dzieci, a przynajmniej zdecydowana większość ma to do siebie, że im głowa bardziej podskakuje na wybojach tym one lepiej śpią:-) :-)

Mama Stacha, ja mam jeden zwykły bawełniany kupiony na bazarku:-) i drugi kupiony w sklepie atlantica, ale jakiej to firmy nie wiem. Muszę kupić jeszze jakiś, więc jak sprawdzisz rozmiarówkę daj znać:-)

Magdzik, ale jak ci chałupka brudem zaroßnie do tego stopnia, że pomoże jedynie wyburzenie i zrównanie z ziemią to nie powiesz nikomu, że Selerowa mówiła, że mieszkanie nie musi lśnić?:-)
Oj am oj tam zgłosimy się do perfekcyjnej pani domu i wtedy będziemy musiały posprzątać:-)

Mały żółwik Franklin coś się wkurza przez sen. Zarraz będzie albo kupsko albo wrzask o cyca.

Miłego

Aaaaa Sandra, opuchnięte nogi to normalka...ja teraz nie mogę przyzwyczaić się do szczupłych kostek. A jak dotknę jedna do drugiej to tak bolą, że szok.

Mama Stacha ja mam zh&m stanik ale jest beznadziejny i teraz kupiłam sobie z trimpha i ten jest fajny ale też jakiś jeszcze by się przydał
U nas noc pierdziawka całą noc miał wzdęcia prykal i prykal kupę walil wczoraj wypilam sam koper i 2 herbatki też z koprem i anyzem chyba za dużo dla niego było bo chyba nie od leków homeopatycznych

jeju a to dopiero początek jak skończą się problemy z brzuchem zacznie się zabkowanie potem bunt 2 latka i tak dalej i tak dalej. Czuję się jakbym wieczność już nie spała a tu raptem 2 tygodnie

Mała zasneła i zostałam w domu sama :-p Plan taki że musze się doprowadzić do ładu bo wyglądam jak straszydło no i obiad przygotować bo jak już Maja wstanie to nic nie zrobie :baffled: Posprzątane mam a dzisiaj znajomi wieczorem przychodzą pooglądać nasze cudo, to może jak czasu wystarczy to ciacho machne :dry:Więcej nic nie robie:laugh2:

Selerowa aż tak źle ze mną nie jest, jako taki porządek jest ale np. Mycie podłóg sobie wczoraj odpuściałam :p

starszak w przedszkolu tak więc troche wolnego dziś mam, może włosy sobie dziś zrobie bo nie mogę na siebie patrzeć, muszę się ogarnać po tej ciąży :p

Witam się i ja ;-)

Współczuję Waszym dzieciaczkom problemów brzuszkowych :-( Nasz Mały sporadycznie też ma problem z kupką, ale popuszcza kilka bączków, pomasujemy mu brzuszek i przechodzi. Mam nadzieję, że szybko się u Was wszystko unormuje :tak:

Selerowa, Grzechotka dołączam do niewyspanych mamusiek :-p Kryzys mam przy karmieniu ok 3-4. Rano wszystko przechodzi i czuję przypływ energii. Szczególnie teraz kiedy Malutki uśmiecha się coraz więcej i zaczyna gadać po swojemu. Mogę tak siedzieć i gapić sie na niego, a zmęczenie odchodzi w kąt. Ale muszę powiedzieć, że to pewnie też zasługa mojego męża, który jest jeszcze z nami w domu i bardzo pomaga. To on głównie zmienia pampersy, jak Mały marudzi to go przejmuje. Do mnie należy karmienie i tulenie ;-) No i mam czas żeby siako tako ogarnąć mieszkanie i wstawić jakiś obiad.

Myg podziwiam, że chce Ci się ciasto robić :tak:

Magdzik też mam takie przemyślenia, żeby ogarnąć się po ciąży :-p W końcu minęły już 3 tygodnie więc czas najwyższy :szok:

Misiek śpi, Tatuś śpi, zupka się gotuje... Idę ogarnąć łazienkę.

Witam i ja :)
Tak sobie czytam posty i wnioskuję,że ja wypadne z obiegu bo Wy juz o swoich maluszkach, o stanikach rozmawiacie a ja juz taka sama w tej ciązy tu siedzie... :-(
Kto sie jeszcze nie rozpakował ?? Mam wrażenie,że sama tu zostałam...haha
Ja na obiad serwuje frytki z sadzonym...plus sałata zielona ze śmietaną. A co se bede żałować.Może okna umyję...

reklama
Dzien dobry:-)
selerowa, moj maz ma 2 tyg wolnego i wypisal sobie od dnia porodu , nie wiem jak ja bym sobie poradzila bez niego teraz.
Sandra mi baaardzo spuchly nogi tydzien przed porodem- podobno jak mocno spuchna tzn ze porod niebawem

Moj maly tez sie budzi 3-4 na jedzonko a dzis jeszcze o7 i teraz spi, ide chyba go budzic bo mi cyce pękną

Do góry