reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

magdulajtka mam nadzieje, że jednak ta ciąża będzie inna i nie będziesz mieć takich komplikacji. To że tamta taka była nie znaczy, że teraz też tak będzie.
Ja nawet nie chcę myśleć co by było jakby się teraz coś stało...nie wiem jak dalibyśmy sobie z tym radę... szczególnie, że tyle zajęło nam zajście w tą ciążę:-(
dlatego tylko pozytywne myślenie dziewczyny:-)

marcelka niefajnie ale cóż poradzić...

reklama
Hej dziewczyny.

Witam nowe mamy i gratuluję pięknych serduszek. Ja jutro na 17:30 mam wizytę i w końcu dowiem się czy jest nas 2w1 czy 3w1 ale mam stresa. W ogóle czy ktoś wie co dzieję się z ewanh, też jutro miała mieć wizytę, na ostatniej gin widział dwa pęcherzyki, pisała, pisała i nagle cisza. Co do objawów to mnie w tym tygodniu wyjątkowo nękają mdłości ale w określonych godzinach, z rana po obudzeniu i między 16 a 19. Oby skończyło się tylko na mdłościach, z synkiem nie miałam wymiotów, mdłości trwały bardzo krótko. Oby tym razem było podobnie. Byłam dziś w rossmanie i kupiłam oliwkę babydream:tak:. jane dzięki za przydatny link ;-)

Ajentka- ja tez byłam dzis w rossmanie i już jestem nasmarowana oliwką, jeszcze na promo trafiłam i kupiłampo 9.99 :) Kciuki trzymam za wizytę!&&!!

A do mnie sie chyba jakies zapalenie przypałętało tam na dole, bo piecze..;/ i coż poczac, wizyta za tydzień!! Nie wiem co mam robić..;/

i dodam jeszcze jedno- dziewczynom które juz mają dziecko chyba troszke łatwiej przeboleć strate gorzej jest przy pierwszym
oj strasznie się mylisz, strata to strata nie ważne czy pierwsze, trzecie czy piąte. Ja rok temu straciłam ciąże i przeżyłam to ciężko nie było mi nic a nic łatwiej mimo że mam troje dzieci w domu.

witam sie z rana , u mnie dalej pada , jak tak da;ej pjdzie to zaleje nam wsie do konca ,;/ a ja wczraj miałam najgorszy dzien od poczatku tej ciazy , cały dzien tak mnie mdliło i słoabo mi było ze w łozku przelezałąm cały dzien i przespałam , no ale oczywiscie pączka z koperkiem zaliczyłam i był mega pyszny:-p

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&

Magdulajtka nie zgadzam sie z Toba , kazda strata malensta strasznie boli i ciezko sie po niej pozbierac nie wazne czy to jest pierwsze , drugie czy czwarte dziecko to zawsze boli i pozostanie w naszej pamieci , ja tez straciłam pierwszego syna długo sie zbierałam po jego stracie ... teraz tez trzese tyłkiem ze stanie sie dokładnie to samo , ale musze wierzyc ze bedzie dobrze

miłego dnia :-)

reklama
Witajcie :)

Jak samopoczucie?

U mnie dziś leje, ale to mi się nawet podoba, bo będzie mi się lepiej spało w ciągu dnia :p Generalnie całe dnie spędzam na kanapie i dobrze mi tu.

Ogarnę mieszkanko, nastawię pranie, a później pójdę do sklepu, bo chcę ugotować bigos. Chodzi za mną od wczorajszego wieczoru.

W ogóle chyba zachcianki mi się zaczęły :/ od dwóch dni chciałam naleśniki z białym serem. Wczoraj z mężem zrobiliśmy je na kolację i jak tylko zjadłam, to zachciało się się śledzików takich malutkich (nie pamiętam jak się nazywają :p ), a po śledziach przyszła ochota na bigos. :p

Monila nie wiem czy dobrze rozumiem: jeszcz pączka (takiego z marmoladą np) i posypujesz go koperkiem? :)

Któraś z Was pisała o 3 cesarce. W kwietniu moja znajoma urodziła czwarte dziecko przez cc. Wszystko jest ok. I to dzieci z małą różnicą wieku. Będzie dobrze :)

Jutro mam wizytę. Co ja bym dała za zobaczenie bijącego serduszka....

Do góry