reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Hej
Ja jestem w całości
Umnie noc pod znakiem awantury mojego syna bo on chce z nami spać w łóżku a my się tam nie miescimy we 3. Spać nie pójdzie bo chce ze mną ryczy no jakoś po dramacie zasnął w nocy jeszcze następne dramaty bo się budził musiałam siedzieć przy łóżku i czekać aż zaśnie wrrrrrr czasami nie mam siły do tego wszystkiego

reklama
Witam się w dwupacku mimo że dzisiaj 09.02 i mała powinna wychodzić :sorry:
Wczoraj mojemu dałam wyrażnie do zrozumienia że ma się mnie nie pytać: jak sie czuje? czy już rodze? i jak tyko głośniej stękne to już stoi nademną :crazy: dobija mnie to do tego stopnia że czasami aż łzy lecą :wściekła/y: No przecież jak zaczne rodzić to mu raczej powiem!!
Czyli Kasoku ma tak jak ja: czop wypadł i nic więcej.
Ehhh dzień znowu sama siedze, chyba że sie odważe wsiąść za kierownice i do mamy zajechać :-p

Joasia - Ty to masz kobieto nosa...:tak:;-) Już Blindwillow napisała, że maluch po tej stronie brzuszka... :laugh2:

Myg - ja też się wściekam jak coś tam stękam, bo się podnieść z kucania nie mogę, a mój M. - co się dzieje??? - ale jak nabałaganione, to muszę prawie, że podanie ze zdjęciem pisać, żeby mi pomógł i poodkurzał... Jak on mnie wku*wia czasami:wściekła/y:

Cześć dziewczyny,

ja mam termin na 26 lutego, czytam Was regularnie od listopada kiedy to zaczynałam leżeć z powodu szyjki. Nie udzielałam się na forum.
Ale teraz mam do Was pytanie, czy męczą Was twardnienia brzucha częste? bo ja przez to nie mogę funkcjonować. Na ktg te moje twardnienia są na poziomie 45%. Mam ich dość, nie powodują akcji porodowej a mordują mnie strasznie.

to nie jestem sama:) do tego dziś mam jakąś biegunkę i rozbita się czuję dziwnie, mogłoby się coś ruszyć. Wiecie co dziś jeszcze zaobserwowałam taki ruch brzucha bardziej na dole gdzie jest główka i rączki jakby dziecko oddychało lub ssało kciuka, sama nie wiem. Macie takie coś?

reklama
A może po prostu ma czkawkę ;-) Ja często to czuje - takie miarowe delikatne "puknięcia", raz tez miał podczas usg :-)

Do góry